Ihmiset jotka ei kaada jauhelihan rasvaa pois!
Oon seurannut tässä parin tutun ruoanlaittoa. Olen siis ollut pari kertaa piipahtamassa kaverilla/seurkulla jne ja huomannut että useat ihmiset eivät valuta siitä sika-nauta jauhelihasta niitä rasvoja pois...hyi hemmetti. Oon arvellut että siitä 400 g köntsästä lähtee ainakin se 3 dl ehtaa rasvaa...
Kun valuttaa ne rasvat sieltä pois, niin makukin paranee! Ei oo terveellistä tollanen kovan rasvan syöminen.
Kommentit (46)
Ostan laadukasta paistijauhelihaa. Ei siitä kyllä lähde rasvaa nimeksikään.
Ei sitä rasvaa pidä mihinkään muualle kaataa kuin suuhun.
Se on luultavimmin kudosnestettä, mikä irtooo. Ota jauheliha tarpeeks ajoissa huoneenlämpöön niin se ei puske ulos kaikkea nestettä ja pysyykin muhevampana
[quote author="Vierailija" time="17.11.2014 klo 15:16"]
Ostan laadukasta paistijauhelihaa. Ei siitä kyllä lähde rasvaa nimeksikään.
[/quote]
Rasvaton ei tarkoita laadukasta.
Töissä joudun käyttämään jauhelihaa ja ruskistamisen jälkeen kaadan sen siivilään. Tulee todella paljon rasvaa.
Oikea rasvahan se just on mikä tässä maailmassa maksaa.
No ei ole koskaan lähtenyt 3 dl rasvaa, muutama ruokalusikallinen. Ja eipähän tarvitse käyttää rasvaa paistamisessa. Mitä ihmeen jauhelihaa teillä on...
[quote author="Vierailija" time="17.11.2014 klo 15:18"][quote author="Vierailija" time="17.11.2014 klo 15:16"]
Ostan laadukasta paistijauhelihaa. Ei siitä kyllä lähde rasvaa nimeksikään.
[/quote]
Rasvaton ei tarkoita laadukasta.
[/quote]Paistijauheliha ei ole rasvatonta.
[quote author="Vierailija" time="17.11.2014 klo 15:18"]
[quote author="Vierailija" time="17.11.2014 klo 15:16"]
Ostan laadukasta paistijauhelihaa. Ei siitä kyllä lähde rasvaa nimeksikään.
[/quote]
Rasvaton ei tarkoita laadukasta.
[/quote]
ei mutta ostamani liha on sitä. Lihamyymälän irtomyynti. Erotan silmääni hyvän lihan.
[quote author="Vierailija" time="17.11.2014 klo 15:19"]
Töissä joudun käyttämään jauhelihaa ja ruskistamisen jälkeen kaadan sen siivilään. Tulee todella paljon rasvaa.
[/quote]
Missä olet töissä?
[quote author="Vierailija" time="17.11.2014 klo 15:20"]
[quote author="Vierailija" time="17.11.2014 klo 15:18"][quote author="Vierailija" time="17.11.2014 klo 15:16"] Ostan laadukasta paistijauhelihaa. Ei siitä kyllä lähde rasvaa nimeksikään. [/quote] Rasvaton ei tarkoita laadukasta. [/quote]Paistijauheliha ei ole rasvatonta.
[/quote]
Paistijauheliha ei ole täysin rasvatonta, se on totta, mutta jos on laadukasta (oikeaa) paistijauhelihaa, siihen voi joutua lisäämään rasvaa, jos ei ole hyvä paistinpannu käytössä.
Ostan aina naudan jauhelihaa. Ei irtoa sitä rasvaa niinkuin sika-naudasta, totta että siitä tulee pois kaadettavaksi asti.
[quote author="Vierailija" time="17.11.2014 klo 15:28"]
Kuka syö sika-nauta -jauhelihaa?
[/quote]
Minä
[quote author="Vierailija" time="17.11.2014 klo 15:33"]
[quote author="Vierailija" time="17.11.2014 klo 15:28"]
Kuka syö sika-nauta -jauhelihaa?
[/quote]
Minä
[/quote]
Ja Tapani. Kylillä puhutaan...
[quote author="Vierailija" time="17.11.2014 klo 15:28"]
Kuka syö sika-nauta -jauhelihaa?
[/quote]
Arvaapa huviksesi pitääkö kauppiaat ihan vaan koristeena sitä sika-nautaa kylmähyllyssä? Aika moni sitä syö ja moneen ruokaan se sopii erinomaisesti, koska sitä rasvaa ja makua tarvitaan moneenkin perinteiseen ruokaan. Pelkällä naudan jauhelihalla ei saada samanlaista.
Ap kuuluu varmaan niihin, jotka laskee rasvan suoraan lavuaariin tai vessanpönttöön.
Täydelliset ihmiset syövät vain elävää ravintoa. Ituja, vehnänorasta ja sensellaista.
Ok?