Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä hyvää karkeista ruisjauhoista? Ulkomamma toivoo apuja.

Vierailija
19.07.2014 |

Kaapissa on siis suuri aarre, puoli pussia (n. 7dl) karkeita ruisjauhoja. Kalliilla hankittu tänne kaukomaille  :D

 

Karjalanpiirakoista ei tullut kovin hyviä koska jauho on sitä karkeaa sorttia, mitä tekisimme lopusta? 

 

Näkkileipää? Löytyisikö kokeiltua reseptiä? (Googlaamalla löytyy vaikka mitä, mutta kaipaan itse kokeiltuja vinkkejä)

 

Kiitos!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
19.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä ruispuuroa, ja käytä osa pienten kalojen paneeraamiseen. Mikä kala muistuttaisi muikkua tai ahventa, onhan siellä paistamiseen oikeaa voita?

Vierailija
2/5 |
19.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää jauhon sekaan hieman vehnäjauhoja ja suolaa, paneroi siinä kalafileitä ja paista pannulla voissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
19.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne karkit popsit sellaisenaan, ruisjauhot sopivat vaikka paneroimiseen.

Vierailija
4/5 |
19.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruisruutuja. Googlaa ohje.

Vierailija
5/5 |
19.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="19.07.2014 klo 17:25"]Ruisruutuja. Googlaa ohje.

[/quote] ja siis monta kertaa on tehty noita, kannattaa syödä samana päivänä. Helppoja ja nopeita tehdä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän neljä seitsemän