Mitä ihmeellisen hyvää siinä Mutti soosissa oikeen on?
Tein eilen ja ei se ollut tomaattikastiketta kummempi.
Kommentit (9)
"Oikeasti en ymmärrä miten siitä sellainen kohu syntyi. Kastikettahan se on. Ei mikään Justin Bieber, mies lisää".
Juu en kanssa ymmärrä.
Ei mitään. Ihan tavallinen perussoosi.
Eipä perustomaattimurska suuria makuelämyksiä aiheuta, mutta on siinä maku kuitenkin parempi (samoin väri, koostumus jne.) kuin halvemmissa murskissa. Jouduin jokin aika sitten ostamaan jotain Rainbowta kun ei muuta ollut. Pahanmakuisessa tomaattimehussa lillui kitkeriä tomaatinkappaleita ja värikin oli valju. Makuero korostuu varsinkin ruoissa, joissa murskaa ei keitellä pitkiä aikoja.
Jaaha ja vitonen vastasi asian vierestä, anteeksi. En ole tuota reseptiä edes kokeillut.
Mutti-soossin ihmeitä en tiiä, mut Mutti-murskan ero moniin muihin vastaaviin on kypsät tomaatit eli maku. Rakennekkin on täysin eri kuin jossain euroshoppereissa, tms.
siis se aiheuttaa helvetinmoiset pierut pitkäksi illaksi, jos vedät sitä lounaalla.
Iloisia ratkiriemukkaita ääniä perheen kesken. Kunnon törähtelyjä ja pärähtelyjä.
Lapset nauraa suut soikollaan näille mutties äänille.
Reseptin luoja Henri Alen sanoi tällä viikolla radiohaastattelussa, että kyseisen reseptin salaisuus on valmistustavassa, ei niinkään raaka-aineissa... Luultavasti aika moni on toiminut juuri päinvastoin: hankkinut kirjaimellisesti reseptin raaka-aineet, mutta oikaisseet valmistusmenetelmissä.
http://m.iltalehti.fi/ruoka/2014010617900595_ru.shtml