Lue keskustelun säännöt.
tietääkö kukaan
03.08.2013 |
miten on mahdollista että vehnäjauhoissa on kuitua 4,8g/100g,kun taas sämpyläjauhoissa vain 3g/100g.sämpyläjauhoissa siis kauraa,ruista,vehnää ja ohraa.osaako joku jauhopeukalo tai muuten vaa fiksu ihminen kertoa et miten se näinpäin menee:)
Kommentit (3)
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=110&lang=fi
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=125&lang=fi
Näissä on kyllä 2g ja 3g
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kiitos linkistä.nämä ovat lidlistä ostettuja BAKE DREAMS-merkkisiä jauhoja
Eikös se riipu siitä paljon kokojyvää on käytetty. Kuulostaa kyllä uskomattomalta.