Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kiireellinen kysymys!!!!

Vierailija
11.08.2013 |

Teen lasagnea ja jääkaapissa on vain yksi avaamaton juustoraasta, jossa parasta ennen 24.7.2013. Näyttää normaalille ja haisee normaalille. Uskaltaisitko käyttää?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
11.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maista. Jollei maistu homeelle, käytä. Luulisin, että on käyttökelpoista kun on avaamaton. Ja sehän kuumennetaan vielä.

Vierailija
2/9 |
11.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna mennä vaan. Uunin lämmössä ne bakteerit kuolee jos jotain on. Ja siis se juusto on ollut parasta ennen tuota päivämäärää, mutta ihan hyvää vielä sen jälkeenkin. Viimeinen käyttöpäivä-merkintä on sitten erikseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
11.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna mennä vaan. Uunin lämmössä ne bakteerit kuolee jos jotain on. Ja siis se juusto on ollut parasta ennen tuota päivämäärää, mutta ihan hyvää vielä sen jälkeenkin. Viimeinen käyttöpäivä-merkintä on sitten erikseen.

Vierailija
4/9 |
11.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, minä en käyttäisi noin vanhaa. Raasteessa on paljon pintaa, jolla bakteeri pääsee lisääntymään on pakkaus avattu tai ei.

 

Vierailija
5/9 |
11.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita ensi kerralla informatiivisempi otsikko, ei tarvitse turhaan avata, jos aihe ei kiinnosta, kiitos.

Vierailija
6/9 |
11.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaan vielä ihan ok, itse en käyttäisi kun olen aika neuroottinen noiden suhteen... Meillä ruuat lentää heti parasta enne päiväyksen jälkeen roskin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
11.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä käyttäisin, ja käytänkin jos vaan näyttää, haisee ja maistuu normaalille. Täytyyhän ihmisellä sen verran aistit toimia, että erottaa pilaantuneen ja syötävän. Salakavalimmat ruokamyrkytyksen aiheuttajat eivät ole millään aistilla havaittavissa (botuliini esim.) mutta juustossa ei semmoisia ole.

Vierailija
8/9 |
11.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

8, ruokamyrkytyksen voi saada mistä vain. Esim. listeriaa on hyvinkin juustoissa, eikä sekään haise, näy tai maistu tuotteessa mitenkään. Botuliinit ovat vain yksi ruokamyrkytyksiä aiheuttavista bakteereista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
11.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.08.2013 klo 17:09"]

Anna mennä vaan. Uunin lämmössä ne bakteerit kuolee jos jotain on. Ja siis se juusto on ollut parasta ennen tuota päivämäärää, mutta ihan hyvää vielä sen jälkeenkin. Viimeinen käyttöpäivä-merkintä on sitten erikseen.

[/quote]

 

Homeessa taitaa kyllä olla vaarallista homesienen tuottama myrkky eikä itse sieni, ja se myrkky ei katoa uunissa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme seitsemän