Avokado vai voimariini?
Voiko leipärasvan korvata avokadolla? Kumpikohan lienee terveellisempää, avokado vai 60%-voimariini? Eikö avokadossa ole n. 40% rasvaa?
Kommentit (5)
Voi sen korvata :) itse ainakin käytän välillä vaihtelun vuoksi; välillä avokado, välillä rasva, välillä tuorejuusto tms. Terveellisyydestä en osaa sanoa, kuin että avokadolla on erittäin hyvä rasvakoostumus. Voimariinia en tunne tarkemmin.
Oivariinissä on voita ja rypsiöljyä. Sanoisin avokadon rasvan olevan parempaa kuin voin kova rasva, mutta eiköhän joku karppaaja tule hehkuttamaan voin terveellisyyttä ihan kohta.
Avokado. Siinä on vitamiinejakin aika kivasti. Ei sillä että oivariinikaan huono vaihtoehto olisi.
t. karppaaja
Rasvaa on avokadossa 13% joista tyydyttyneitä rasvoja vain 1,9% oikein hyvä valinta siis leivän päälle.
Mistä saa vielä voimariinia?