Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Avokado vai voimariini?

Vierailija
23.08.2013 |

Voiko leipärasvan korvata avokadolla? Kumpikohan lienee terveellisempää, avokado vai 60%-voimariini? Eikö avokadossa ole n. 40% rasvaa?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä saa vielä voimariinia?

Vierailija
2/5 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi sen korvata :) itse ainakin käytän välillä vaihtelun vuoksi; välillä avokado, välillä rasva, välillä tuorejuusto tms. Terveellisyydestä en osaa sanoa, kuin että avokadolla on erittäin hyvä rasvakoostumus. Voimariinia en tunne tarkemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oivariinissä on voita ja rypsiöljyä. Sanoisin avokadon rasvan olevan parempaa kuin voin kova rasva, mutta eiköhän joku karppaaja tule hehkuttamaan voin terveellisyyttä ihan kohta.

Vierailija
4/5 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avokado. Siinä on vitamiinejakin aika kivasti. Ei sillä että oivariinikaan huono vaihtoehto olisi.

 

t. karppaaja

Vierailija
5/5 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasvaa on avokadossa 13% joista tyydyttyneitä rasvoja vain 1,9% oikein hyvä valinta siis leivän päälle.