Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua lihapadan tekoon?

Vierailija
13.02.2012 |

Tai sen tyyppiseen pataan.

Ruskistin lihat, pilkoin sipulia, valkosipulia, porkkanaa ja paprikaa sekaan. Laitoin chiliä, suolaa, pippuria ja paprikajauhetta, pari laakerinlehteä, puoli litraa vettä, tomaattipyrettä ja kannen alle uuniin. Nyt se on ollut tunnin siellä. Katsoin ohjetta ja siinä käskettiinkin laittamaan paprikat ja tomaattipyre VASTA tunnin kypsentämisen jälkeen ja sitten vielä kypsennystä puolisen tuntia ilman kantta.

Ensimmäistä kertaa valmistan tällaista lihapataa ja onko se nyt pilalla kun se oli tunnin uunissa sen pyreen kanssa? Paprika varmaan on mössöä, mutta mitä sitten? Älä pilkkaa, auta jos viitsit! Nuori emäntä täällä yrittää tehdä anopille paistia..

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
13.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
2/6 |
13.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulle ainakin maistuisi, ihanat muhineet paprikat! Pyreen kans nyt ei ainakaan ole väliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
13.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta varmaan on patasi ihan hyvää,älä huoli!

Vierailija
4/6 |
13.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta ei sekään mitään haittaa, tuo vain makua. Reseptit pitää testata ja kokeilla omanlaisiksi. Sano, että kyse on ensimmäisestä versioista ja pyydä mielipiteitä. Niin mä teen ;)

Vierailija
5/6 |
13.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ajattelin pitää sitä ainakin pari tuntia uunissa, ettei jäisi sitkeäksi. Jos laittaisi vaikka uunia pienemmälle..

ap

Vierailija
6/6 |
13.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuleepa kunnon pataa.



Ei niitä ohjeita tarvi kirjaimellisesti ottaa, minä sovellan aina ja kokeilen erilaisia asioita.



Jos liha jää sitkeäksi niin hauduta 30 - 60 min. kauemmin ensikerralla.



Maukkaaman padan saa kun käyttää hieman sitkeämpää lihaa kuin paisti ja antaa hautua kunnolla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi viisi