Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten juustonaksuista, muroista jne tulee niin semmosia *puf*

Vierailija
23.11.2011 |

no mikä olisikaan oikea adjektiivi, ilmavia? Kuohkeita? En tiedä. Mut siis mietin et mitä niille niinku tehdään et niistä tulee tommosia?



Näitä ruoka-aineita en osais ite tehdä kotona, joten mitä outoa niille tehdään?



Esim riisimuro. Miten se riisi on silleen pamahtanut rapeaksi ja sisältä ontoksi?



Säteilytetäänkö niitä jotenkin? :O



nimim. Epätietoinen.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan yhdeksän