alan juuri mehun keittoon... kysymys muille mehun keittäjille:
laitatteko te niitä säilöntätabletteja mehuun? onko siitä hyötyä?
itse teen nyt mansikka-punaherukkamehua, 1kg marjoja+0,5kg sokeria. onko se säilöntätabletin laitto ihan turhaa?
Kommentit (6)
mehu säilötty kellarissa jossa 5 astetta tasaseen.
mehu säilötty kellarissa jossa 5 astetta tasaseen.
Kun kuuman mehun laittaa kuumaan pulloon ja sulkee heti tiiviisti keitetystä vedestä nostetulla korkilla, ei homehdu. Korkki pitää olla tiiviisti kiinni, sitten voi homehtua jos ei ole kiinni, eli kierrekorkit eivät aina mene tarpeeksi tiiviisti.
Sitten voi kyllä homehtua nopeasti, kun avataan.
laitan 4 litraan valmista mehua kilon sokeria ja sitten pakkaseen.
Laittanut. Keitän mehun ja sokeria n. 4 dl yhtä mehulitraa kohti. Ja osan pakastan tyhjissä maitopurkeissa
Pakastan mehun muovipulloissa.