Kertokaa mulle, voiko hienoasokeria
laittaa pullan päälle raesokerin sijaan. Kävin leipomaan pullaa, mitä en ole ikinä vielä tehnyt ;)!
ja vielä, onko se plekkää voita, jota sullottu raakaan pullaan ennen paistoa. Ne on ihania!
Saa antaa neuvoja jotka siivittäisi minut maistuvaan iltapäivään kera tuoreen nisun ja kahvin. Taikina on nousemassa nyt ;)
Kommentit (6)
tietenkin
hienosokeri "sulaa" uunissa siihen pullan päälle ;)) ap
sopii hyvin hieno sokeri.
Mä olen tehnyt niin että sekoittanut voin ja sokerin tahnaksi ja sitten sinne koloon, ja vähän sokeria vielä päällekkin.
Ja paina se kolo tosi syväksi, pullat nousee uunissa reilusti ja täyte valuu helposti sitten vain pitkin peltiä :)
muta ei se haittaa. Voisilmäpullassa on pelkkää voita, sen päälle voi ripotella vähän hienoa sokeria, joka sitten sulaa sen voin sekaan (aika hyvää). Hyviä kahvihetkiä :)
sopii hyvin hieno sokeri.
Mä olen tehnyt niin että sekoittanut voin ja sokerin tahnaksi ja sitten sinne koloon, ja vähän sokeria vielä päällekkin.
Ja paina se kolo tosi syväksi, pullat nousee uunissa reilusti ja täyte valuu helposti sitten vain pitkin peltiä :)
Minä laitan aina hienoa sokeria. Hyvää.
jlki on tietysti erilainen kuin raesokerilla.
täytteitä on monenlaisia. Yhdessä niistä on pelkkää voita. Toisissa on esim vaniljakiisseliä seassa. Kolmansissa kanelia tai kardemummaa. En tiedä, mitä mahdat tarkoittaa.