Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leipureita tms paikalla?

Vierailija
17.01.2011 |

Haluaisin leipoa itse puolivalmiiksi pullaa niin, että tekisin taikinan, muotoilisin ja pakastaisin. Sulattaisin, kohottaisin ja paistaisin myöhemmin.



Miten tulisi toimia, että lopputulos olisi paras mahdollinen?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
17.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuten joissakin kaupan raakapakasteissakin.

Vierailija
2/9 |
17.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivoin taikinan. Kohotin. Muotoilin pulliksi. Pakastin. Viikon päästä ajattelin ottaa yöksi jääkaappiin sulamaan. Sitten pöydälle kohoamaa. Sitten paistan. Onnistunko?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
17.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän epäilen... Tosin en ole leipuri.

Vierailija
4/9 |
17.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
5/9 |
17.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

nyt hopi hopi auttamaan!!



ap

Vierailija
6/9 |
17.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja kokeile huomenna yksi koeversio paistamalla suoraan pakasteesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
17.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noin ei kai yleensä tehdä. http://www.mtv3.fi/makuja/leivonta/leivontavinkit.shtml?1009995 Kannattaa selata mitä muuta google ehdottelee, "pullataikina pakastus".

Vierailija
8/9 |
17.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt monesti niin että teen taikinan, kohotan ja leivon pulliksi, sitten pakkaseen. Älä laita pullia jäisinä uuniin, vaan sulata ne. Sanoit laittavasti yöksi jääkaappiin ja siitä huoneenlämpöön, sopii vallan mainiosti! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
18.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kohota vaan kunnolla ennen uuniin laittoa, niin hyvä tulee. Sulattaa ja kohottaa voi varovasti mikrossa. Mun mikrolla 20 s on hyvä, mutta kannattaa kokeilla omalla mikrolla pari sekkaa kerrallaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä kaksi