Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko täytekakun pohjat tehdä jo tänään su varten?

Vierailija
12.11.2010 |

Vai olisko säilyvyyden vuoksi parempi tehdä vasta huomenna?

En haluaisi täyttämistäkään/koristelua jättää sunnuntaiksi vaan että kaku olisi täysin valmis su-aamuna..

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
12.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

täytä huomenna aamupäivällä ja koristele illalla ja viimeistele su aamuna jos käytät njotein värillisiä koristeita, muuten väri leviää kermavaahtoon

Vierailija
2/4 |
12.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakusta tulee parempi kun pohja in hieman kuivahtanut. Imee paremmin kostutuksen ja maun itseensä, ja leikkaaminenkin on helpompaa.

Kääri siis löyhästi kelmuun ja säilytä huoneenlämmössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
12.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta jotain suojaa pitää olla, muuten se on iso korppu eikä kakku.

Vierailija
4/4 |
12.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta jotain suojaa pitää olla, muuten se on iso korppu eikä kakku.

Minulla on sitten erilainen kakkupohjaresepti, joka ei mene korpuksi noin pian :)