Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kinkku pilalla nyyh...

Vierailija
24.12.2009 |

Olen paistanut elämäni aikana 16 kinkkua ja aina on onnistunut. Tänä vuonna sain älyn väläyksen: laitanpa kinkun kinkkupussiin! No eipä olisi kannattanut, pussi oli täynnä nestettä ja itse kinkku aivan kuiva, murenee ihan. Oli mittarikin kinkussa, mutta ilmeisesti pussissa kinkku muhii nopeammin. Katsoin sisälämpöä klo 12 se oli 70,tunnin päästä elohopea hipoi mittarin kärkeä ja pussi oli täyttynyt nesteellä. Voi v.....u. Mies lähti etsimään kaupasta tuoresuolattua kinkkua, jonka ehtisi vielä paistaa, mutta eipä taida löytyä.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

on hyvä ja nopea paistaa.



Liha ei ole pilalla, vaikka kinkku kinkkuna onkin. Leikkaa kinkku heti pieniksi kuutioiksi ja pakasta annospusseihin, niin voit lisätä niitä alkuvuodesta kaikenlaisiin kastikkeisiin ja vuokaruokiin. Ota pari viipaletta kinkkua talteen aattopöytään.



Ensi vuonna sitten ilman pussia. Näitä sattuu. Itselleni kävi näin ekan kinkun kanssa, ja sen jälkeen ollaan menty ilman sitä, kinkku ritilällä ja alla uunipelli jossa vettä.

Vierailija
2/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ehdottomasti parasta kinkkua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuiva kinkku paras, semmonen nesteinen kostea on ällö.

Vierailija
4/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kinkku paistetaan aina pussissa kuivaksi ja oikein murenevaksi. Parasta meidän joulupöytään, mutta makuasioista ei voi kiistellä :)

Vierailija
5/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kinkun pitää olla murea ja silloin se on vähän kuivakin.

Meillä oli 6kg kinkku uunissa 16.00-23.15. ja hyvää tuli.

Vierailija
6/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

hirveästi juuri teidän kinkusta! Paistetaan itsekin aina yli, niin myös tänä vuonna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuiva kinkku ihanaa!!!

Vierailija
8/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkku on parasta silloin kun se murenee kun sitä vähän vilkaiseekin.



Ap, pistä tarjolle vaan, voi olla että teidän mieltymykset muuttuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kinkun pitää olla murea ja silloin se on vähän kuivakin.

Meillä oli 6kg kinkku uunissa 16.00-23.15. ja hyvää tuli.

Mutta ei tuo nyt vielä erityisemmin oli yliaikaa. Vaimo pitää vastaavaa lähes kellon ympäri. Tänäänkin mittari oli tapissa, ennenkuin uunista otti.

Vierailija
10/10 |
25.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta kinkusta tulee nestettä. Erityisesti silloin, jos on ruiskusuolattu. Jos teillä on ruiskusuolattu kinkku, niin se neste on vain sitä suolavettä, joka on valunut kinkusta pois. Ei se kinkku välttämättä siis ole mitenkään erityisen kuivaa.



Ja meillä samoin kuin muilla vastaajilla, että sellainen ravintolassa tarjottavan tyyppinen kinkku on aivan liian raa'an oloista ja sitkeää meidän makuun. Siispä meilläkin kinkku paistetaan niin ylikypsäksi, että sitä ei lämpimänä saa edes oikein leikattua, kun murenee vaan. Sellaista sen siis pitää ollakin, joten en ymmärrä miten se kinkku nyt muka niin pilalla on.