Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä tehdä avaamattomalle kuohukermalle/sta, jonka parasta ennen päiväys on 11.12?

Vierailija
16.12.2009 |

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
16.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voiko sitä käyttää esim. kakkuun? Piimäkakkuun? Kertokaa fiksut.

Vierailija
2/11 |
16.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on joku mummon kakkureseptikin, jossa on yhtenä ainesosana "hapanta kermaa".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
16.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

joku nyt älähtää, mutta minä käytän kyllä noin vanhaa kermaa ainakin kakkuihin. Äitini sanoo, että vasta ns. vanhentuneesta kermasta tulee hyvä maustekakku :)

Vierailija
4/11 |
16.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun voielä löytäisin sellaisen repseptin happamalle kermalle.

Jotwain mausteista kakkua ajattelinkin.

Vierailija
5/11 |
16.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan ihan ripauksen soodaa niin ei maistu happamalle. Kermakarkit kans hyvä käyttökohde vanhalle kermalle:). Valmistuvat nopeamminkin

Vierailija
6/11 |
16.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vanhassa kermassa on päällimmäisenä sellainen kiinteä kerros, rasvaako se sitten on. Ja musta se ei siis haittaa, sekaisin vaan taikinaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
16.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiva, että tätä ei kukaan teilannut täällä!

Vastaukset ovat ihan asiallisia.

Mä ostinkin sen kerman 30%alennuksella, oli seuraavan päivän purkkin, sitten se on unohtunut kuitenkin.

Vierailija
8/11 |
16.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

todellakin pinnalla saattaa olla paksumpi kerros, mutta ei tarkoita huonoa. käytä ihan normaaliin tapaan, on niin rasvaista ettei pilaannu noin nopeasti. ei tarvitse etsiä mitään ohjetta missä hapanta kermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
16.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

minä kun ostin yhtenä kesänä Valion tuottajamyymälästä 5 l kermaa (10 x 0,5l), jossa päiväys oli vielä samalla viikolla. Työntekijä sanoi, että kerma on käyttökelpoista vielä ainakin kuukauden (ja pidempäänkin) päiväyksen jälkeen, jos on säilytetty oikein. Hyvää kermavaahtoa tuli lettuihin, vaikka päiväys oli jo mennyt ohi, enemmän kuin sinun purkissasi.

Vierailija
10/11 |
17.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivoin siitä eilen kakun. Olin etsinyt ohjeen, jossa puhuttiin happamasta kermasta, mutta ei olisi ilmeisesti tarvinnut.

Hyvää tuli, söimme sitä lämpimän kaakaon kanssa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
17.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

hiukan ruokasoodaa joukkoon.