Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

VAPPUSIMA!

Vierailija
14.04.2008 |

Nyt parhaaksi havaitut reseptit ja vinkit kehiin, kiitos :)!

En ole ikinä itse tehnyt simaa, nyt haluan kokeilla, koska kaupan sima on niin mitäänsanomattoman makuista ja kukaan muukan ei kai minulle tule simaa tekemään ;)..



Mihin pullotatte simat? Onko kukaan tehnyt fariinisokeripussin ohjeella, tuleeko hyvää?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
14.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

itse olen muunnellut reseptiä laittamalla sitruunan sijaan esim raparperimehua ja karviaismehua tai jopa viinimarjamehua (vähän!). Jos näitten punaisen värin halua aesiin, kannattaa vähentää fariinisokerin määrää ja lisätä tavallisen sokerin määrää, kosk fariini värjää kaiken niin tummaksi.

Vierailija
2/10 |
20.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ohjeen mukaan. Jos tekee siirapilla niin siitä tulee tummaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
20.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

että laitan muitakin sitruksia kuin sitruunaa: lime, appelsiini, greippi.. Hyvää tulee.

Vierailija
4/10 |
20.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitan vaan lisäksi myös appelsiinia. Hyvää on aina ollut!

Vierailija
5/10 |
20.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja vaikka se oli hyvänmakuista, sain siitä päänsäryn. Mikä meni metsään, kävikö se liian pitkään, vai mitä? Ihan ohjeiden mukaan tein.

Vierailija
6/10 |
20.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitoit luultavasti liikkaa hiivaa. Sitä laitetaan tositosi vähän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
20.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta me ollaan ainakin ulkomailla juuri silloin.



Sitä voi kyllä säätää lämpötilalla: jääkaapissa tulee hitaammin, ruokakaapissa nopeammin. yleensä laitan pari pulloa molempiin niin on eri päivinä kypsää (sen tietää siitä kun rusinat nousee ylös)

Vierailija
8/10 |
20.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

truunaa viipaleina ja neljäsosa tl kuivahiivaa. Saa seistä vuorokauden lämpimässä, sitten pullotan muovisiin 1,5 litran mehupulloihin (+ tl sokeria pulloon) ja jääkaappiin. 10 vrk:n kuluttua on valmista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
20.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta laitan sitruunamehun lisäksi vielä sitruunankuorisuikaleita. Niin ja siis puolet fariinisokeria ja puolet tavallista. Pussin kyljessähän vinkataan, että tummempaa saa, jos käyttää vain fariinisokeria.

Vierailija
10/10 |
20.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää saa vinkata, jos jotain vielä joku keksii :).

ap