Auttakaa- kysymys jauhelihasta
pakkasessa on jauhelihaa..
pitäskö se sulattaa ennen paistamista?vai voiko paistaa jäisenä?
*nolona kysyy*
Kommentit (6)
jauhelihan viimeinen käyttöpäivä oli eilen ja laitoin sen eilen pakastimeen mutta huomasin ennen pakastusta että oli alkanut jo väri muuttua. Uskaltaako silti sulattaa ja paistaa heti.. Olisko pakkaukseen sittenkin päässyt ilmaa ja liha alkoi pilaantua. On kauttaaltaan harmaata.
Mutta miksi ihmeessä pakastatte raakaa lihaa? Eikö olisi helpompaa paistaa se ensin ja pakastaa sitten " valmiina" ?
Vierailija:
jauhelihan viimeinen käyttöpäivä oli eilen ja laitoin sen eilen pakastimeen mutta huomasin ennen pakastusta että oli alkanut jo väri muuttua. Uskaltaako silti sulattaa ja paistaa heti.. Olisko pakkaukseen sittenkin päässyt ilmaa ja liha alkoi pilaantua. On kauttaaltaan harmaata.
Nuuhkitko pakettia eilen? Jos siinä oli vuoto ja liha oli alkanut pilaantua, niin kaipa se olisi haiskahtanut... Mä sulattaisin lihan ja haistelisin tarkkaan ja tekisin sitten päätöksen.
Ensi kerralla, paista tosiaan se liha ennen pakastamista.
Ei se värin muuttuminen vielä haittaa.
Vierailija:
jauhelihan viimeinen käyttöpäivä oli eilen ja laitoin sen eilen pakastimeen mutta huomasin ennen pakastusta että oli alkanut jo väri muuttua. Uskaltaako silti sulattaa ja paistaa heti.. Olisko pakkaukseen sittenkin päässyt ilmaa ja liha alkoi pilaantua. On kauttaaltaan harmaata.
Joko jääkaapissa tai sitten vaikka mikrossa muutama minuutti, ettei ole _ihan_ täyttä jäätä. Huomattavasti helpompaa kuin pannulla.