Kertokaapa noviisille, ah te suuret kinkunpaistomestarit,
kumpi olisi parempi 5 kilon juhlakinkulle, paistaa se paistopussissa vai ilman sitä? Ja miksi niin?
Kommentit (9)
Vierailija:
pussissa tulee " keittokinkkua"
Voisko vaikka tuo kokki kolmonen vastata? Miten oikein isot kinkut sitten kannattaisi paistaa? Onko pussittomuus vain pienten kinkkujen ohje vai pitäiskö kaikki kinkut paistaa ilman pussia? Miksi joka paikassa neuvotaan paistamaan pussissa?
Kyselee toinen noviisi...
mutta AINA olen paistanut ilman pussia ja hyvä on ollut... Ja AINA kun olen kylässä saanut pussikinkkua niin siitä puuttuu se " potku" se grillatun maku.
JA kaikenlisäksi se pussikinkku lillii siinä omassa liemessään eikä siitä todellakaan tule hyvää ja mureaa...
Itse laitan syvän uunipellin uunin pohjalle ja ritilän alimmalle tasolle ja kinkun ritilälle.
Sitten vähän vettä siihen pellille ettei paistorasva pääse kuivumaan... Täytyy seyrata,e ttei se pääse kuivumaan se pelti ja rasva palamaan....
Pussissa tulee tosiaan keittokinkku.
Ja kerran (toivottavasti oli ensimmäinen ja viimeinen kerta) syönyt pussissa paistettua kinkkua. Se oli jotenkin... Liian kosteaa ja mautonta. Ei sellaista aidon mureaa ja mehevää.
olla kuivaa! :) Ikuisuuskysymys, jotkut avioparit käyvät kuivakinkku-märkäkinkkutaistelua jokaikinen joulu...
pussissa tulee " keittokinkkua"