Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kertokaa oman alueen perinneruokia!

Vierailija
04.09.2007 |

Olen kotoisin ylä-savosta ja meillä keitetään mykykeittoa. Sisältää perunaa, lihaa, maksaa, munuaista, sydäntä ja verestä tehtyjä mykyjä. Ennen keittoa keitetty kun talossa lahdattu nauta tai sika. Ja siitä saatu lihat, elimet ja veri. Hyvää!

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
04.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pepu



1 lasi vettä

vähän suolaa

3 lasia ohrajauhoa



Kiehauta ja lisää suola ja sitten ohrajauhot. Tupruta ja sekoita. Syödään

voin kanssa. Viereen lasi oikein kylmää maitoa, ah!

Vierailija
2/10 |
04.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

EN tiedä, oman perheen perinneruuat on ihan jauhelihakastike-linjaa :)

En usko, että tekisin mykykeittoa, vaikka olisinkin ylä-savosta.

Haluaako ap kuulla listaa eri alueiden perinneruuista, vai meidän yskitt. henklöiden perinneruuista? Ne kun ei mene yks yhteen.

Vierailija:


Olen kotoisin ylä-savosta ja meillä keitetään mykykeittoa. Sisältää perunaa, lihaa, maksaa, munuaista, sydäntä ja verestä tehtyjä mykyjä. Ennen keittoa keitetty kun talossa lahdattu nauta tai sika. Ja siitä saatu lihat, elimet ja veri. Hyvää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
04.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aiemmin asuin alueella jonka perinteisiin kuuluvat rössypotut. Keitto, jossa on veripalttua. Pidin siitä kovasti lapsena, täällä etelämpänä sitä ei saa.

Vierailija
4/10 |
04.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leipäressua, vellipottua, talkkunaa - tulee nyt ensimmäisenä mieleen mitä oli.

Vierailija
5/10 |
04.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

kebabbi (Espoo)

Vierailija
6/10 |
04.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

tampereen mustamakkara alkaa pikkuhiljaa uppoomaan, kalakukko on aivan hirveää. Minkähän takia nää perinneruoat on aina jotenki outoja muitten kuin paikallisten makuun?!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
04.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on hyvää,... todella hyvää verrattuna siihen tamperelaiseen neekerin aisaan

Vierailija
8/10 |
04.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

perinneruoka lihis nakilla ja makkaraperunat (kerava). nautitaan klo 4.20 assalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
04.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ah miten hyvää. Kun kotikonnuilla seuraavan kerran käyn, haluankin sitä taas maistella. Voisilmä ja maitoa tai sokeria.

Vierailija
10/10 |
04.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lanttusupikkaat. Mustikkakukko...