Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Rapeita ranskalaisia kotikonstein. Miten? Apua!

Vierailija
20.01.2007 |

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
20.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ei ole rasvakeitintä niin kattilaan runsaasti öljyä ja siellä " keittämällä" .

Vierailija
2/6 |
20.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uppopaistaen olen maistanut vaan puoliksi jäisiä ja pahan makuisia rasvalöllöjä. Yök.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
20.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on 10.v uppopaistettu eikä ole kertaakaan ollut löllöjä jäisiä. :D

Vierailija
4/6 |
20.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka lie hesellä säätänyt keittimet päin vittua?

Vierailija
5/6 |
20.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

öljyä sinne tänne, voit vielä käännellä, että öljy sekoontuu, paistat pussin ohjeen mukaan ja lopuksi kaadat kulhoon ja lisäät suolan ja mahdolliset muut mausteet (grillimauste) sekoita ja hyviä tulee....

Vierailija
6/6 |
20.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita kattilaan litra öljyä ja kuumenna se. Voit testata pienellä vaalean leivän murulla (sentin kokoinen riittää) ruskistuuko se, ja jos ottaa väriä niin voit paistaa perunat. Jos imee rasvan ja on lötkö jatkat rasvan kuumentamista ja teet uuden testin uudella leipäpalasella.



Sulattaisin perunat huoneenlämmössä vaikka leivinpaperille levitettynä ennen niiden uppopaistamista niin öljyn lämpötila ei laske liikaa ja lopputulos parempi.



Paistoväri kun kullanruskea nosta perunat metallisiivilällä pois öljystä ja ravista liika öljy pois. Kaada perunat kulhoon muovinen käy ja ripottele suolaa ja ravistele niin että tulee suola levittyy kaikkiin perunoinhin.



Jos uunissa aiot tehdä niin uuninlämpä 250 astetta ja odota että uuni kuumuu. Laita perunat ohueksi kerroksesi leivinpaperin päälle pellille. Paista riittävän kauan. Mausta.