Mikä on helpoin tapa tehdä muusi
kymmenille ihmisille? Jauhe? Pakaste? Mikä on kätevin tapa lämmittää se ja maistuuko edes lämmitettynä hyvälle? Kyseessä juhlat, joten maun pitäisi olla kohdallaan ja kotikeittiössä tehdään.
Kommentit (8)
Ei ainakaan jauhe. Pakaste vois olla ok, kallis tosin.
Perunasurvain tai sellainen puunuija perunamuusiin.
Anyway, parhaan muussin saa kun keittää jauhoiset perunat vähän ylikypsiksi ja muussaa ne ensin vähän pienemmiksi survimella. Sitten voi/ margariini ja suolattu maito vähissä erin joukkoon samalla kun tavallisella sähkövatkaimella huristelee.
Sähkövatkaimella saa huristella vaikka tunnin, ei tule liisteriä!! Mitä kauemmin vatkaa, sen pehmeämpää, sileämpää ja kuohkeampaa!
ja kaipa se ihan normaali tapa on paras.
Ainakin niissä juhlissa joissa itse olen. Helppo tehdä suurellekin määrälle. Helppo säilyttää ja lämmittää juhlan jälkeenkin, jos jää. Ei tule paljoa tiskiä ja yleensä kaikki tykkää. Hyvän leipä ja leikkelevalikoiman kanssa täyttävää.
http: //www. youtube. com/watch?v=37GVvxcyz6I
oli poronkäristys, enkä ole koskaan nähnyt sen lisukkeena muuta kun muusia. Ehkä joku muukin käy, en tiedä.
Muusi muuten ei ole koskaan yhtä hyvää uudelleen lämmitettynä