Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä on helpoin tapa tehdä muusi

Vierailija
27.05.2006 |

kymmenille ihmisille? Jauhe? Pakaste? Mikä on kätevin tapa lämmittää se ja maistuuko edes lämmitettynä hyvälle? Kyseessä juhlat, joten maun pitäisi olla kohdallaan ja kotikeittiössä tehdään.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
27.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muusi muuten ei ole koskaan yhtä hyvää uudelleen lämmitettynä

Vierailija
2/8 |
27.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ainakaan jauhe. Pakaste vois olla ok, kallis tosin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
27.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunasurvain tai sellainen puunuija perunamuusiin.

Vierailija
4/8 |
27.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anyway, parhaan muussin saa kun keittää jauhoiset perunat vähän ylikypsiksi ja muussaa ne ensin vähän pienemmiksi survimella. Sitten voi/ margariini ja suolattu maito vähissä erin joukkoon samalla kun tavallisella sähkövatkaimella huristelee.

Sähkövatkaimella saa huristella vaikka tunnin, ei tule liisteriä!! Mitä kauemmin vatkaa, sen pehmeämpää, sileämpää ja kuohkeampaa!

Vierailija
5/8 |
27.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja kaipa se ihan normaali tapa on paras.

Vierailija
6/8 |
27.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin niissä juhlissa joissa itse olen. Helppo tehdä suurellekin määrälle. Helppo säilyttää ja lämmittää juhlan jälkeenkin, jos jää. Ei tule paljoa tiskiä ja yleensä kaikki tykkää. Hyvän leipä ja leikkelevalikoiman kanssa täyttävää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
27.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset


http: //www. youtube. com/watch?v=37GVvxcyz6I



Vierailija
8/8 |
27.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

oli poronkäristys, enkä ole koskaan nähnyt sen lisukkeena muuta kun muusia. Ehkä joku muukin käy, en tiedä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi seitsemän