Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

vinkkejä aloittelevalle vauvan lihasoseiden valmistukseen!

Vierailija
19.01.2006 |

Eli millä lihalla olette aloittaneet, kuinka kauan keittäneet, tarviiko soseuttaessa mitään nestettä (keitinvettä) sekaan? Ostin myös tänään marinoimattomia broiskusuikaleita, kauan niitä keitellään (ennen vaan ruskistanut) Eli tällaisia tumpelolta... Kiitos! =)

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
19.01.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihat/kalat paloina kasvisten(esim peruna,porkkana, parsakaali,sipuli) kanssa kattilaan. Vettä niin että peittyy. Sitten keitellään niin kauan, että kasvikset kypsiä ja sauvasekoittimella soseeksi.

Vierailija
2/2 |
19.01.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse just kaivoin esiin. Siinä mm. kasvis-broilerisoseohje:

30-50 g broilerin lihaa (maustamatonta)

0,5 dl riisiä

4 dl vettä

1 porkkana

lohko parsakaalia

0,5 omenaa



Kuutioi broilerin liha laita veteen kypsymään. Kypsennä hiljaisella lämmöllä noin 5min. Lisää veteen riisi ja keitä 5-10 min. Pese, kuori ja paloittele kasvikset ja omena. Lisää porkkana ja omena sekä hetken kuluttua parsakaali. Kypsennä noin 10 min. Lisää vettä tarvittaessa. Soseuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla