Lue keskustelun säännöt.
  Miten maustatte keiton/kastikkeen?
19.02.2006 | 
                  Käytän hirmusen paljon lihaliemikuutioita, koska en ole saanut ruoasta muuten maistuvaa. En kuitenkaan haluaisi käyttää kuutioita, koska ne eivät ole siitä terveellisemmästä päästä. Miten saisi ruoasta maistuvaa?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Sisältö jatkuu mainoksen alla
  
Mahdatkohan enää nähä tätä vastausta, mutta kokeile lorauttaa vähän kermaa joukkoon. Jos ei oo aina kermaa (ruokakerma tai creamea) kaapissa niin lorauta pikkusen maitoa.
Tummaan kastikkeeseen sopii ketsuppi ja sinappi.
Laita valkosipulia (jauheena tai kuori kynsi tai pari ja murskaa se veittellä ja pieni paloiksi).
Osta semmosia maustekuutioita! Ne on mulla lemppareita.. :)
Jos käytät kuivattuja mausteita niin rouhase niitä vähän kämmenellä niin niistä irtoo enempi makuja.
Samaten pippurit kaipaa keittoaikaa että niistä irtoo kunnolla maut.
Tossa ny jotain!