Jiihuuuuu!!!! 300 lihapullaa jäähtymässä.
Nyt kyllä tuntuu siltä, että oikean uran valitsin. Eli en lähtenyt millekään kokkiuralle. On pikkuisen työlästä valmistaa ruokaa ja tarjottavaa 40 hengelle, millaista olisi tehdä ruokaa vähintään 100lle joka ikinen päivä? Kertokaa kokit.
Kommentit (3)
Mää oon ruokatehtaassa töissä ja koko Suomelle pitäis tehä ruokaa ja vähän menee ulkomaillekin.. ;)
Ihan jees juttu! Pitää olla oikee asenne ja paljon huumoria ja iloa. Mää teen mielelläni töitä ja nautin. Ei olis pointtia jos ei hommasta tykkäis, työ kuuluu niin suuresti koko elämään että pitää tehdä sitä mikä tuntuu hyvältä! Mää en ainakaan tekis tätä hommaa jos ottais joka päivä koppaan. Elämä on.
Itse pidän ruoanlaitosta, mutta onhan se toki hiukan eri asia tehdä ruokaa 4lle kuin 40lle.
Nyt kakkuja paistamaan.....
AP
kaikkea paannaan kiloissa, ja säkeissä.. työtä tehdään kuumassa keittiössä, kiireessä ja liian pienellä palkalla. usein tehdään huomisen esivalmisteluja suureksi osaksi.. suurkeittiössä on tylsää..