Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Suklaakuorrutetut päärynät (siis suklaaseen kastetut)

Vierailija
17.12.2005 |

tarvitseeko siihen suklaan lisäksi muuta? Ja kuinka kannattaa suklaa sulattaa?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
17.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

No tietysti niitä päärynöitä..:) Suklaa kannattaa sulattaa vesihauteessa, ei tule liian kuumaksi, menee rakeiseksi. Voishan ne päärynät tietenkin keittää jossain mausteliemessä jos haluaa.

Vierailija
2/2 |
17.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaunis ja lämmintä joulua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla