Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ruuanlaittajat! Siis missä vika?

Vierailija
06.10.2008 |

Riisistäni tulee puuroa, tai sellaista että se on yksi klöntti eikä olleknaan irtonaista. Ihan sama mitä riisiä käytän, sama tapahtuu pitkäjyväiselle tai basmatiriisille. Laitan yleensä vettä 2l ja riisiä 8dl tai 10dl. Tykkään että riisi on pehmeää, ei al dente. Mutte en tosiaan tykkää että se on kiinni toisissaan.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
06.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

kannattaa kokeilla että laitat riisin keittoveteen tai sitten valmiin riisin sekaan tilkan öljyä. se pitää riisin mukavasti erossa toisistaan. kokeilemalla tiedät kumpi on enemmän omaan makuun.

Vierailija
2/10 |
06.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
06.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nimittäin basmatiriisin saa tuolla konstilla helspoti pilattua (eli siitä EI tulekaan klönttiä). Luulis toimivan toiseenkin suuntaan... :-)

Vierailija
4/10 |
06.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alussa sekoitan mutta sen jälkeen annan olla ja veden haihtua.

ap

Vierailija
5/10 |
06.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alussa sekoitan mutta sen jälkeen annan olla ja veden haihtua.

ap

Vierailija
6/10 |
06.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

10:lle desille riisiä..... Komppanialleko tee????? Ja 10L kattilassa????

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
06.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

No paljonko sitä vettä pitäisi laittaa 10dl riisiä kohti?

ap

Vierailija
8/10 |
06.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

joten jos on esim. 9dl riisiä niin vettä pitää olla reilu 2 litraa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
06.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun karkas. eli vika tuskin on suhteessa mutta keitätkö liian kovalla lämmöllä ja et muista sekoitella?

Vierailija
10/10 |
06.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pese riisi ennen käyttöä niin liika tärkkelys lähtee ja riisi pysyy irtonaisena..