Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tein juuri porkkanasämpylätaikinan, pyöritin sämpylöiksi ja pakkasin raa'at sämpylät rasioihin

Vierailija
08.11.2008 |

ja pistin jääkaappiin. Huomenna aamulla sitten nostatan ne huoneenlämmössä ja paistan lasten kanssa iskälle :)

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
08.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen voi myös tehdä niin, että tekee taikinan kylmään nesteeseen ja pyörittelee sämpylät pellille ja jääkaappiin. Nousevat hiljoksiin yön aikana ja sit aamulla voi työntää pellin uuniin.

Vierailija
2/6 |
08.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

t. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
08.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

sit aamulla lämmittää mikrossa niin on kuin juuri uunista otettuja. Takaan sen! En uskonut ennen kuin itse kokeilin, mutta näin on ja näin teen nykyään aina. Heti kun on jäähtyneet niin pakkaseen. Aina on tuoretta sämpylää saatavilla.

Vierailija
4/6 |
08.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuoreen sämpylän pitää olla rapea pinnaltaan. t. ap

Vierailija
5/6 |
08.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

mun sämpylät on "lötköjä" tai paremminkin pehmeitä vastaleivottuinakin kunhan pehmenevät liinan alla ensin. Ja mä tykkään niistä niin.

Vierailija
6/6 |
09.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja jos tehdään jääkaappiin valmiiksi pitäisi tehdä kylmään ettei taikinapalat ylikehity ja maistu hiivalle valmiina.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän kolme