Juhlava liharuoka, jonka voisi valmistaa etukäteen?
Kommentit (3)
Vaikka se perinteisesti mielletäänkin kotiruuaksi niin nykyään moni tekee sitä niin harvoin tai ei koskaan kotonaan joten laskisin sen juhlaruuaksi.
Ja vaikka pakastealtaassa olevissa käristyspakeeissa sanotaankin että valmista 20 minuutissa niin se ei pidä paikkansa vaan sitä pitää hauduttaa sen puolitoista tuntia jotta on mehevän makoisaa ;)
Sitten vaikka pakastealtaasta muusiaineksetkin jos ei ole muusiakaan mahdollisuus tehdä itse perunoista alkaen. Puolukkasurvosta ja maustekurkkua ja siinå se sit parhaimmillaan onkin... Herkkuruoka :D
Kesäistä ja erittäin helppoa ruokaa on vitello tonnato
eli kylmää lihaa ja kylmää tonnikalakastiketta, kuulostaa ihmeellisieltä mutta on hyvää resept i varmaan googlaamalla.
Tai sit kylmä paisti kauniisti koristeltuna ohuina siivuina
Joku simppeli patee ?
Tuo kylmä liha kuulostaa hyvältä, kun aion tarjota myös kylmää kalaa.