Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Juhlava liharuoka, jonka voisi valmistaa etukäteen?

15.07.2008 |

.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
16.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo kylmä liha kuulostaa hyvältä, kun aion tarjota myös kylmää kalaa.

Vierailija
2/3 |
15.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikka se perinteisesti mielletäänkin kotiruuaksi niin nykyään moni tekee sitä niin harvoin tai ei koskaan kotonaan joten laskisin sen juhlaruuaksi.



Ja vaikka pakastealtaassa olevissa käristyspakeeissa sanotaankin että valmista 20 minuutissa niin se ei pidä paikkansa vaan sitä pitää hauduttaa sen puolitoista tuntia jotta on mehevän makoisaa ;)



Sitten vaikka pakastealtaasta muusiaineksetkin jos ei ole muusiakaan mahdollisuus tehdä itse perunoista alkaen. Puolukkasurvosta ja maustekurkkua ja siinå se sit parhaimmillaan onkin... Herkkuruoka :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
15.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kesäistä ja erittäin helppoa ruokaa on vitello tonnato

eli kylmää lihaa ja kylmää tonnikalakastiketta, kuulostaa ihmeellisieltä mutta on hyvää resept i varmaan googlaamalla.

Tai sit kylmä paisti kauniisti koristeltuna ohuina siivuina

Joku simppeli patee ?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme kolme