Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Etsin ohjetta Juustokakkuun, jossa ei ole liivatetta!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
01.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli Etsin ohjetta juustokakkuun, jossa ei ole käytetty liivatetta. Olen joskus kauan sitten tehnyt sellaista juustokakkua, jossa oli suklaata, mutta ei ollut käytetty ollenkaan liivatetta. Se oli tosi hyvää. Jos jollain on ohjetta, niin kirjoitelkaa reseptejä.

Vierailija
2/5 |
01.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole tätä itse tehnyt, kun vasta vähän aikaa sitten löysin ohjeen, mutta joku kerta meinasin kokeilla... jos kokeilet tule ihmeessä kertomaan kokemuksia kakusta=)



JUUSTOKAKKU:



POHJA:

14 DIGESTIVE-KEKSIÄ

½ dl SOKERIA

1½ tl KANELIA

60g SULATETTUA VOITA

VOITA TAI MARGARIINIÄ VUUAN VOITELUUN



TÄYTE:

250g PHILADELPHIA TAI HOVI JUUSTOA

1 dl SOKERIA

2 MUNAA

1 rkl VEHNÄJAUHOJA

1 tl VANILJASOKERIA

½ SITRUUNAN MEHU



KUORRUTUS:

1 dl CREME FRAICHEA



1. VOITELE KAKKUVUOKA (SELLAINEN MISTÄ IRTOO POHJA ON VARMAAN HYVÄ)

2. MURENNA KEKSIT JA SEKOITA JOUKKOON SOKERI, KANELI, JA SULATETTU RASVA. PAINELE KEKSISEOS VUUAN POHJALLE.

3. SEKOITA PHILADELPHIA JUUSTO JA SOKERI. EROTA MUNIEN KELTUAISET VALKUAISISTA JA SEKOITA KELTUAISET JUUSTOSEOKSEEN. VATKAA VALKUAISET KOVAKSI VAAHDOKSI,

4. LISÄÄ JAUHOT, VANILJASOKERI JA VIIMEISEKSI VATKATUT VALKUAISET JUUSTOSEOKSEEN.

5. KAADA SEOS VUOKAAN JA PAISTA UUNIN KESKIOSASSA 175 ASTEESSA NOIN 50 MIN.

6. KAADA CREME FRAICHE JÄÄHTYNEEN KAKUN PÄÄLLE. JUUSTO KAKKU MAISTUU PARHAIMMALTA KYLMÄNÄ JA VOI MYÖS PAKASTAA.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
01.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

VALKOSUKLAA-JUUSTOKAKKU

Pohja:

1/2 pakettia (175g) Dominokeksejä

30g voita tai margariinia

1rkl sokeria

Täyte:

100g valkosuklaata

3rkl kermaa

400g Philadelphia tuorejuustoa

1dl sokeria

1 muna

1 keltuainen



1. Poista kekseistä täyte. Jauha keksit tehosekoittimessa muruiksi.

2. Lisää joukkoon sulatettu voi ja sokeri. Painele muruseos tiiviisti halkaisijaltaan 24cm piirakkavuoan pohjalle.

3. Paista 175 asteessa 10 min. Jäähdytä.



4. Sulata täytteen suklaa kermaan mikrossa.

5. Sekoita tuorejuusto ja sokeri keskenään, ja lisää muna niiden joukkoon hyvin sekoittaen. Lisää myös keltuainen.

6. Yhdistä suklaaseos juustoseokseen, ja levitä massa pohjan päälle vuokaan.

7. Paista kakkua 120 asteessa noin 1 tunti.

8. Anna kakun jäähtyä jääkaapissa yön yli ennen tarjoilua





Vierailija
4/5 |
01.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suklaa-juustokakku



pohja:



1pkt (175g) kaurakeksejä

50g voita

täyte:

200g tummaa suklaata

200g maustamatonta tuorejuustoa

100-150g sokeria

1tl vaniljasokeria

2 munaa

2,5dl kuohukermaa



Murenna keksit. Lisää sulatettu voi. Painele seos irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Sulata suklaa. Sekoita juusto ja puolet sokerista. Lisää vaniljasokeri. Erottele kananmunista keltuaiset ja lisää ne juustoseokseen. Sekoita joukkoon hieman jäähtynyt suklaa. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi Lisää loput sokerista ja vatkaa vielä hetki. Yhdistä seos juusto-suklaamassaan. Vatkaa kerma kuohkeaksi ja lisää seokseen.



Kaada täyte murupohjan päälle ja anna sen olla yön yli pakastimessa. Ota kakku pakastimesta noin tunti ennen tarjoilua. Koristele kaakaojauheella tai suklaarouheella.

Vierailija
5/5 |
01.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa herkulliselta. Täytyy pian kokeilla.