Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hyvä kakku lasten synttäreille?

24.02.2006 |

Poikani täyttää keväällä 6v. Onko kenelläkään kokemusta, minkälainen kakku maistuisi lapsillekin? Jotenkin tuntuu, että perinteinen täytskäri ei oikein tee kaupaansa lasten keskuudessa. Minkään hahmon muotoinen sen ei tarvitse olla.

Jos on vielä kivoja leikki-ideoita, nekin kelpaavat :)

Mohno

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
26.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

vanilliinikreemiä voi käyttää joko vain kakun välissä tai ihan kakun päälläkin. valmis kreemi on vaaleankeltaista ja ihan hyvin on onnistunut koristelukin. Ohjeen mukaan tehtynä kreemi tosi jämäkkää ja pysyy hyvin kakun välissä. Jos haluaa sitä kakun päällekin laittaa niin kannattaa laittaa vähän enemmän vettä niin helpompi levittää.

kyseessä siis kotigastronomien paistonkestävä vanilliinikreemi, joka laktoositon (ei täysin maidoton) ja gluteeniton. (olen siis itse jälleenmyyjänä firmassa) tuo kreemi ei myöskään ole mitään äklömakeaa..



toinen lapsillekin maistuva idea kakkuun: valmista tai itse tehtyä kääretorttua ja siitä leikkaa paloja joista kasaa kakun. edelleen itse käytän tuota kreemiä kerrosten välissä, mutta voi laittaa sitä perinteistä kermaakin. Meillä ainakin tekee paremmin kauppansa lapsilla tuo kääretorttukakku:)

Vierailija
2/2 |
26.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toinen mistä meidän lapset todella pitävät on ihan perus piimähyytelökakku. TÄytekakuista saa mukavan näköisiä mutta ne tahtovat kyllä jäädä meidän lapsivierailla syömättä vaikka kuinka hyviä olisivat.







Piimähyytelökakku



Pohja:



200 g Digestive- tai kaurakeksejä

75 g margariinia



TÄYTE:

1 1/2 dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

vajaa 4 dl piimää

2,5 dl Floravispiä

4 rkl sitruunamehua

7 liivatelehteä



2 prk persikkasosetta (Bona)

+ jotain mukavan mallisia hedelmäkarkkeja pintaan



Hienonna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Painele muruseos irtopohjavuokaan.

Laita täytettä varten liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita sokerit piimän joukkoon. Vaahdota vispikerma ja yhdistä piimä seokseen. Purista ylimääräinen vesi liivatelehdistä ja sulata ne lähes kiehuvaan sitruunamehuun. Sekoita liivateseos piimäkermaseokseen ja kaada vuokaan.

Anna hyytyä kylmässä muutaman tunnin ajan. Levitä päälle persikkasosetta. Poista irtopohjavuoasta. Koristele halutessasi karkeilla tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla