Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

riisitärkkelys?

01.05.2007 |

tietääkä joku että onko siinä maitoa? sitä noissa lastenruokapurkeissa lähes kaikissa tuntuu olevan, mutta onko siinä maitoa?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
01.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maitoallergikko voi siis huoletta syödä :)

Vierailija
2/5 |
01.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

tota kun tosiaan kaikissa purkkiruuissa on, niin aloin jo miettiä ett pitääkö mun alkaa tehä ruuat ite...olen niin sellainen peukalokeskellä kämmentä tyyppiä....tahtoisin siis tehä ruuat ite, mutta en to-del-la-kaan osaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
01.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla kyse on enemmänkin laiskuudesta. Mutta kun oikein innostun, niin keitän kasviksia( porkkanaa, kesäkurpitsaa, kukkakaalia jne) ja lihaa (kanaa ja possua) soseutan sauvasekoittimella ja pakastan jääpala muotteihin. Jäädyttyä siirrän pakastusrasioihin, lappu päälle ja siitä on helppo sulattaa ja sekoitella erilaisia kuutioita. lisätä sopivaa maitoa jne.



Eli on niin yksinkertaista, että ihan varmasti osaat. Tosin ei valmis soseissakaan mitään vikaa ole, meillä aiankin käytetään reilusta.

Vierailija
4/5 |
01.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

mies osti meille hienon soseuttajankin.....Mutta kun esikoiselle kerran kokeilin tehä ite, niin tuli ihan ihmeellistä mössöä!



kauanko esim. lihaa pitää keitää ja ostatteko lihat ja kanat ihan lihatiskiltä vai mistä??

Vierailija
5/5 |
04.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

esim lohta oon käärinyt folioon, laittanut vuoassa uuniin ja paistanut niin pitkään, että on varmasti kypsää. Laita vaikka pienemmiksi siivuiksi semmoinen puoli kiloa- kilo, niin semmonen 40 min on ihan riittävä aika. Ja kun paistat kalan foliossa, ei tuu kovia reunoja kalaan. Pikkusen tilliä ja oliiviöljyä sekaan ja eikun soseeksi.



Kaikista kasvissoseista tuleekin kummallisen värisiä :) etenkin jos laitat sekaan parsakaalia ja / tai kukkakaalia. Ite keittelen ilosesti sekaisin kaikkea, perunaa, porkkanaa, bataattia, parsakaalia, kukkakaalia ja maissia jne. Teen kerralla ison kattilan ja pakasta sitte niinku 5xmamma kertoi.



Nautaa ja possua oon ostanut tähän saakka vähärasvaisena jauhelihana ja keittänyt. Väristä näet milloin on kypsää. Jätä vähän keitinvettä ja laita yrtteja / mausteita ja soseuta. Kanaa ja kalkkunaa oon ostanut fileenä, pieninyt veitsellä ennen keittämistä (tai sitte ostanut valmiita filesuikaleita) jne.



Oikeesti ei tuo oo yhtään vaikeeta. Ja yllättävän nopeatakin on tuo :))



nallu