Voiko vispipuuroa pakastaa?
Hups hei. Kiireessä touhutessani tein vahingossa jätti-ison annoksen vispipuuroa. Tietääkö joku onnistuuko sen pakastaminen?
Kommentit (3)
..mutta kannattaa käyttää piakkoin pois pakkasesta, sillä jo 2-3 kk:ssa rakenne pilalla ja menee mauttomaksi. Olen pakastanut aiemminkin lyhyitä jaksoja, mutta nyt jäi yksi rasia 3 kk:ksi ja biojätteeseen meni..
Tämä on kokeiltu just viikko sitten, kun tyhjensin jääkaapin ja pakastimen ja vein sapuskat 30 asteen pakkaseen siksi aikaa ja mulla oli pari jääkaapissa ollutta kaupan puolukkapuuroa yön yli ulkona.
Juu, rakenne muuttuu jännästi. Ei sillai, ettei olisi syötävää edelleen, mutta jäätynyt-sulanut on erilaista, sä vaan tosi selkeästi maistat suurimot tai mitä siinä aineksina onkaan ja sitten myös mehun.
Kannattaa kokeilla jäädyttää pieni annos ja miltä se sitten suussa tuntuu. Erilaista kyllä kuin kattilalämmin puuro ;D
-winner-
tottakait voi.rasiaan vaan ja pakkaseen.eri asia,onko minkälaista sen jälkeen,mutta uskoisin että syötävää,niinkuin kaikki muukin