Mitä sitä laittaisi, ettei aina samaa
perunoita/muussia ja makkarakastiketta.
Perunoita on, makkaraa, meetvurstia, kananmunia, kurkkua+perustarvikkeita
Kommentit (3)
Tein juuri hasselbackan perunoita ja HK:n sinisestä tulppaaneja. Söimme salaatin kanssa. Lapsistakin hauskaa ja kaunista.
Kuori perunat, vedä pintaan viillot ei ihan pohjaan asti. Laita voideltuun uunivuokaan, voitele öljyllä tai margariinilla. Pinnalle korppujauhoja ja mausteita. Uuniin pariin sataan asteeseen kunnes pehmenevät. Samalla kypsyy myös makkarat. Leikkasin lenkinpalan kolmeksi, nostin pystyyn ja leikkasin päähän viillot. Uunissa aukesivat kauniisti. Pinnalle voi laittaa myös juustoraastetta. Seuraksi salaattia.
Itsehän sinä kaupassa käyt, osta välillä muutakin; nuudeleita, pastaa, jauhelihaa, kanaa, kalaa muutenhan käy aika tylsäksi!!!
Johon laitat makkaraa, pilkottuja keitettyjä perunoita ja vihanneksia.
Eli kastike on, jos et tiennyt, valkokastike, johon on pilkottu keitettyjä munia.