Keksikääs pikaisesti mihin ruokaan/leivonnaiseen saan käytettyä turkkilaista jogurttia
Esim. juustokakkuun. Tai dippiin. Tai kalapuikkojen kastikeeksi. Tai quicheen.
Kommentit (8)
Syö aamupalaksi leseiden, myslin tms. kanssa.
senkus hotaset kitusiin pari desiä/pv nii johan se kohta on loppu.......
Oikeestikko te luulette, että hapanmaitotuotteet pilaantuu päivässä?
Kuinkahan monta kuukautta vanhaa rahkaa mäkin käytän tyytväisenä aina kun löydän jääkaapista... Mitään vikaa ole!!!
Mihin tahansa ruokaan, leivontaan jne. Sehän sopii mihin vaan, nam!
Mustikka- tms. piirakkaan kermaviilin tilalle. Johonkin jäädykkeeseen, mansikoita ja sokeria sekaan ja pakastimeen/jäätelökoneeseen.
Itse käytän sitä tosi monipuolisesti vähän kaikkeen, viimeksi toissapäivänä lihapulliin + kastikkeeseen.
Eli laitoin vaan jotain tyyliin suolaa ja pippuria ja kastikkeena käytin sitä lohen kanssa.
Juustokakkua taidankin tehdä heti ja murekettakin saisi helposti ison satsin :) Täytyy vielä tutustua tuohon reseptilinkkiinkin paremmin.
Juu, tiedän kyllä että se säilyisi vielä jonkin aikaa, mutta se on lähes kilon pötikkä ja haluan nyt vaan käyttää sen kun ollut jo avattunakin. Ja älkää nyt hyvät ihmiset houkutelko mua syömään sitä yksin :) Olisi taas pisteet miinuksella ankarasti, vaikka ihanaahan se on! Kumma juttu kyllä, että lapset eivät tykkää siitä yhtään vaikka alunperin sen vähän niinkuin niille herkuksi ostin...
eli turkkilaiseen jugurttiin sekoitetaan maustettua tuorejuustoa (n.2 dl jugurttia/ 3 -4 rkl tuorejuustoa). Lisäksi esim. tonnikalaa, paprikaa,kinkkua yms. vaaleiden leipien väliin.. tosi hyvää!
ISON sangollisen. On siis kaappiin unohtunut ja viim.myyntipäivämäärä käsillä. Tuo jogurtti on siis tosi rasvaista (10%) ja maustamatonta eli lähestulkoon samaa kuin esim. kermaviili. Nyt ideoita kehiin kiitos :)