Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten valmistetaan ruoaksi possun kylkipalat?

Vierailija
04.02.2009 |

Ostin tänään punaisella lapulla viljapossun kylkipala-paketin ja en osaa laittaa sitä ruoaksi mutta arvelin täältä löytyvän ohjeita..?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
04.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

(varo, tää ei oo mikään karppausruoka, mutta ei niin rasvaistakaan kuin luulisi)



Kylkipala leikataan ohuenpuoleisiksi siivuiksi. Helponta koneella tai vähän kohmeisenä, mutta onnistuu ihan puukolla. Siivut paistetaan ruskeiksi ja rapsakoiksi. Pannulle sulanut rasva kaadetaan roskikseen. kun liha on melkein valmista, lisätään joukkoon 1-2 sipulia pilkottuna. Paistetaan niitäkin kunnes kullanvärisiä - älä vaan polta niitä, se ei maistu hyvältä. Lisätään 3-4 ruokalusikallista jauhoja, paistetaan nekin joukossa keskiruskeiksi. Sitten lisätään 6-7 desiä vettä, sekoitetaan kunnes kastike sakenee ja kiehahtaa. maustetaan suolalla, pippurilla, lipstikalla sekä ruokalusikallisella sinappia. SEkaan voi halutessaan laittaa myös porkkana- tai punajuuriviipaleita. Haudutetaan vähintään 40 minuuttia. Tarjotaan keitettyjen perunoiden ja tuoresalaatin tai raasteen ja puolukkahillon kanssa.

Vierailija
2/2 |
04.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos vaan on mahis laittaa uunissa niin mieluummin niin :)

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi kolme