Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

BESAFE IZI COMFORT

Seuraa 
Liittynyt8.9.2015

Izi Comfortista ei kokemusta, mutta meillä on Besafe Izi Combi. 0-18 kg ja voi asentaa sekä selkä menosuuntan että kasvot menosuuntaan ( ei ole isofix kiinnitys ). Autona myös Peugeot 307 sw ja takapenkillä 3 istuinta ja Besafe Izi Combi keskellä selkä menosuuntaan mahtuu hyvin ( tukijalka mahtuu myös hyvin ). Ei nojaa etupenkkiä vasten niin kuin monet selkä menosuuntaan asennettavat tuolit. Helppo vyönkiristys systeemi mielestäni. Tämä istuin ollut meillä käytössä nyt 4 kk ja voin suositella.

Kommentit (5)

Vierailija

Tämä istuin oli ainoa useasta istuimesta, mikä mahtui autoomme. Kaipaisin siitä kokemuksia. Hinta tuntui aika kovalta. Katsoinkin saksalaisilta nettisivuilta, että sieltä istuimen olisi saanut yli 100 euroa halvemmalla. Saksassa vaan ei harrasteta istuimen kiinnittämistä selkä menosuuntaan päin eli ilmeisesti sen vuoksi istuimissa ei näkynyt sitä istuimen edess olaevaa metallihärpäkettä, mikä on kai joku törmäyssuoja. Oletteko istuimet ostaneet aivan Suomesta vai onko joku löytänyt jonkun edullisen nettikaupan ulkomailta?

Vierailija

Löytyykö kokemuksia tuosta BESAFE IZI COMFORT istuimesta. Ollaan päätymässä tuohon. Olisimme halunneet selkämenosuuntaan (tai käännettevän) istuimen jossa olisi ollu isofix kiinnitys mutta osoittautui mahdottomaksi. Tällä hetkellä tuo Besafen isuin vaikuttaa parhaalta. Pitäisi vain päästä autoon kokeilemaan mahtuuko Peugeot 307 sw hen. Ja kaikenlaiset positiiviset ja negatiiviset tervetulleita!

Vierailija

Meillä se ostettiin vasta hieman alle 2 vuotiaalle, jolla oli sitä ennen käytössään Gracon duoflex. Vaihdoin istuimen tuohon HTS:sään, koska luin autoliiton huonot testitulokset tuosta Gracon istuimesta ja halusin siitä nopeasti eroon.Tuo Besafe comfort on ollut todella hyvä. Mielestäni helppo vaihtaa autosta toiseen, ainakin moneen muuhun malliin verrattuna. Ja meillä on ollut paljon käyttöä myös istuimen kallistus mahdollisuudella, joka on tosi helppo käyttöinen. Istuimen molemmilla puolilla on vivut joita kääntämällä istuin nousee/kallistuu. Lapsikin on tykännyt istuimesta, koska näkee paljon paremmin ympärilleen.Tämä istuin oli saanut tosi hyvät tulokset noissa autoliiton testeissä, se oli yksi syy miksi minä ostin tämän istuimen. Tuo Combi malli ei sen sijaan ollut saanut yhtä hyviä tuloksia.Miksi epäilet etteikö istuin mahtuisi autoonne? Meillä mahtuu kolme istuinta vierekkäin takapenkille kahteen eri Toyotaan. Besafe comfort istuin on ainakin tuota Gracon duoflex istuinta kapeampi, samoin HTS Besafe Kid Royall istuinta kapeampi.

Vierailija

Meillä oli aiemmin 307sw ja tuo istuin, istuin vieläkin käytössä, perheenlisäyksen vuoksi vaan eri auto..

Istuin mahtuu hyvin tuohon autoon ja istuinta voin vain kehua!!! On ihan huippuhyvä ja napakasti paikallaan oikein asennettuna.

Liikkeessä voi kallistaa ja makuuasento on hyvä!!

Suosittelen!!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat