Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

En kyllä enää ikinä osta kotimaista naudanlihaa! ov

Vierailija
05.04.2008 |

Sitkeetä ja pahaa. Ja olen tehnyt paisteja ennenkin. V......aa;(

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
05.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuinka paljon sademetsää senkin naudan tieltä on kaadettu. Ja mitä järkeä on lennättää lihaa toiselta puolelta palloa, kun kotimaistakin olisi tarjolla?

Vierailija
2/12 |
05.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

liha on murha

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
05.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis tuokin klöntti kelpaa korkeintaan naapurin sioille. ap

Vierailija
4/12 |
05.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

paskaa lihaa menossa vaikka roskiin. ihan sama. että mua kyrsii. ap

Vierailija
5/12 |
05.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

naudan lihaa ei pitäisi edes syödä. Sen kasvattaminen vaatii paljon rehua, ja rehun kasvattamisen sijasta pelloilla voisi kasvaa viljaa ihmisten käyttöön. Lisäksi karjankasvatuksessa vapautuu hurjat määrät metaania, joka on hiilidioksidiakin pahempi kasvihuonekaasu.

Vierailija
6/12 |
05.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

pösilöt

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
05.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja en osta ikinä enää kotimaista. piste.

Vierailija
8/12 |
05.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

takia luulet että sianlihalle tehdään trikiinitestit? Siat napsivat sikalasta rottia minkäs kerkeävät. Miettikääpäs sitä kun seuraavan kerran herkuttelette sianlihaa :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
05.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Herrat sulkee tehtaita ja työttömiä tulee, ittelle tosin muistavat ottaa muutaman miljoonan palkan. Kuollaan kaikki nälkään perkele. Sen verran aiheesta, että turhaan ei ap mollannut kotimaista lihaa.

Vierailija
10/12 |
05.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eläköön vapaa markkinatalous! Milloinkahan ihmiset heräävät todellisuuteen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
05.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennen vanhaan maatiaissikoja kasvatettiin vapaina ja saivat liikkua kaikkialla aidattujen viljelysten ulkopuolella 1950-luvullle saakka. Länsi-Suomessa oli oma maatiaissikansa ja Savossa ja Karjalassa omansa. Läntisellä sialla oli luppakorvat, karjalais-savolaisella pystyt korvat. Molemmat siat on nyt risteytetty sukupuuttoon. Maatiaissioilla oli villisikojen tapaan paksu turkki ja ne kestivät paljon paremmin kylmää kuin nykyiset, lähes harjaksettomiksi jalostetut siat. Sian karvoja sanotaan harjaksiksi, koska niistä tehtiin harjoja pellavakuidun käsittelyyn. Lämmittely- ja nukkumissuojaksi sioilla saattoi olla ulkosalla olkikasoja, joihin ne kaivautuivat. Luontaisesti siat syövät juuria, marjoja, sieniä, kasvien osia ja jopa raatoja, eivätkä ne kesäaikaan tarvinneet juuri muuta lisäruokaa kuin ihmistalouden ruoan tähteitä ja sitäkin vain kesyyden säilyttämiseksi. Talvella niille sekoitettiin tai keitettiin ruuantähteistä ja juureksista erityistä sianruokaa ja lisäksi ne söivät ulkosalta löytämiään ihmisten ja hevosten ulosteita. Yöksi ne päästettiin yleensä omaan suojaansa eli lättiin tai sikopajaan. Tällaisen sian lihominen teurastuskuntoon kesti viisikin vuotta. Talousporsaaksi sanottiin 1900-luvulla kotitaloudessa elävää sikaa, jota pidettiin sisätiloissa usein vain pikkuporsaana. Sitä ruokittiin ja lihotettiin, kunnes se teurastettiin jouluks



Huomatkaa kohta: Luontaisesti siat syövät juuria, marjoja, sieniä, kasvien osia ja jopa RAATOJA

Vierailija
12/12 |
05.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolaista pihvilihaa pitäis " riiputtaa" omassa jääkaapissa pari viikkoa, jos aikoo edes harkita, että joku muu kuin perheen koira sen syö.