Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tuorepastalle kastike hakusessa

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
05.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista kuivalla pannulla pekonsuikaleita ja sipulia silputtuna.

Kaada päälle purkillinen ruokakermaa ( 7%: n riittää hyvin, kun pekoni on rasvaista )ja purkin huuhteluvettä. Jos kastike jää liian löysäksi, suurrusta perunajauhoilla ja vedellä.

Leikka tuorepasta lyhyemmiksi paloiksi, kaada palojen päälle keitettyä vettä, anna hautua hetken, valuta ja kaada kastikkeen sekaan, sekoita.

Tosi simppeli ja nopea ruoka, meillä koko perheen suosikki.

Vierailija
2/6 |
19.03.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 prk (400-500g) yrttimaustettua tomaattimurskaa

1 sipuli

1 valkosipulinkynsi

1-2 tl kuivattua basilikaa

öljyä

1/2 kasvisliemikuutio

1-2 rkl sokeria

1 prk ruokakermaa



Kuullota sipuli öljyssä. Lisää tomaattimurska ja anna kiehua vähän aikaan. Lisää basilika, valkosipuli ja kuutio. Anna kypsyä 10-15min. Lisää sokeri ja kerma. Kuumenna ja maista. Voit lisätä suolaa halutessasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
06.03.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen ruskistanut kevyesti pannulla maustamattomia kanansuikaleita ja sipulia. Lisään siten joukkoon pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja, mausteita maun mukaan ja purkillisen valion 3 juuston kermaa. Lisäksi keitän tuorepastaa. Tästä myös lapset tykkäävät.

Vierailija
4/6 |
06.03.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli kermaviiliä, sitruunaa, tilliä, suolaa, valkopippuria, chili jauhetta (tai mitä maustetta haluaakin) sipulia pieneksi silputtuna ja valkosipulia. Tämän kanssa paistan usein vähän kalafileitä.

Vierailija
5/6 |
06.03.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai sit jos on reipas olo, itsetehtynä.



Mun vakio on laiskan ihmisen soossi: vähän purjoa suikaleeksi, kuullotetaan öljyssä, sekaan fetaa tai sinihomejuustoa ja kun ne on sulaneet, ruokakermaa. Vähän suolaa ja pippuria. Näyttää kamalalta mutta on tosi nannaa!

Vierailija
6/6 |
07.03.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

4 purkkia basilikaa ja 2 purkkia rucolaa pilkotaan muutamalla veitsenvedolla leikkuulaudalla. Muussaa sauvasekoittimella puuroksi, lisää hyvää oliiviöljyä (happopitoisuus mahd. pieni) sekoittamalla.



Erikseen voit lämmittää esim. lohi- tai tonnikalapaloja, katkarapuja, aurinkokuivattuja tomaatteja jne oman maun mukaan. Koko hoito valmiin pastan päälle tarjoiluastiaan. Parmesanjuustoraaste erikseen tarjolle, jolloin maitoallergikot ja muut maitopohjaisia kastikkeita vieroksuvat eivät jää nälkäisiksi.



Tietenkin voit tehdä useampaa kastiketta ja tarjota kaikki omista astioistaan varsinkin, jos syöjiä on paljon.