Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tekee mieli jauhelihakastiketta,miten tehdä oikein kevyt??

Vierailija
23.05.2008 |

Porkkanaraastetta ajattelin laittaa sekaan, mutta entä muuta?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
23.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

sen kevyempää et jauhelihakastikkeesta saa

Vierailija
2/10 |
23.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluat oikeasti kevyttä laitat kastikkeeksi tomaattimurskaa.

Tai sitten vain ruskistat jamaustat jauhelihan ja lisäät ekaan jauhon. Pyörittelet vähänaikaa ja liäät vettä. Ei siis rasvaa missään vaiheessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
23.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

tomaattimurskaa, valmiissaa kastikkeissa on usein rasvaa sun muuta. niin ei öljyä paistamiseen paljon sipulia, porkkanaa, sieniä tms vihanneksia sekaan

Vierailija
4/10 |
23.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

toimiiko oikeesti? Itse olen käyttänyt yhtä pastakastiketta (en nyt muista merkkiä), mutta siinä ei ainakaan kaloreita ole juuri nimeksikään! Ja käytän aina paistijauhelihaa, enkä käytä paistamiseen ollenkaan rasvaa.

Vierailija
5/10 |
23.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

huuhtelet lihan siivilässä lämpimällä vedellä. Mausta vasta tämän operaation jälkeen! Tämä vinkiksi myös piheille/ köyhille, näin meillä tehtiin sikanaudasta "paistijauhelihaa" kun elettiin opiskelijabudjetilla ;)

Vierailija
6/10 |
23.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin kirpeys häviää ja maku paranee. Tomaattipyrettä voi laittaa joukkoon pari rkl antamaan makua. Ja jos laitat kastikkeen joukkoon 1 tai vaikka vaan 1/2 dl kevyttä ruokakermaa, niin siitä tulee jo täyteläisyyttä, mutta ei kovin paljoa kalorilisää. Myös soijarouheella voi jatkaa ja siten keventää jauhelihakastiketta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
23.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

tulee mooonta ohjetta

Vierailija
8/10 |
23.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

mihinkään kattilaan laittaa.... terv. 7

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
23.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

voi jauhot ruskistaa pannulla ilman rasvaa.Onnistuu kyllä,mutta tarkkana saa olla.Siis ,jos haluaa ruskeankastikkeen jauhelihan seuraksi.Tietty vähärasvaista jauhelihaa kannattaa myös käyttää.

Vierailija
10/10 |
23.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ruskistat jauhelihan, sipulin, valkosipulin, herkkusieniä. Tomaattimurskaa, lihaliemikuutio, basilikaa, oreganoa, suolaa, pippuria, chiliä ja paprikaakin voi laittaa pikkasen. Tomaattipyrettä vähän ja teelusikallinen sokeria, tomaattiketsuppiakin voi käyttää mutta jätä se sokeri sitten pois. Kansi päälle ja jätä hiljalleen kuplimaan vaikka puoleksi tunniksi. Maista aina kun olet maustanut. Tulee tosi hyvää, ja edullista. Voit laittaa muitakin kasviksia mukaan, paprikaa, porkkanaa tai mitä mieleen juolahtaa.