Voiko 10kk ikäiselle antaa ihan tavallista purkkitonnikalaa?
Entäs pitääkö 10kk ikäiselle vielä keittää jauheliha, vai voiko sen paistaa?
Kommentit (4)
Onhan siinä suolaa, mutta häviävän pieni määrä siihen verrattuna mitä sitä antaisit. eli se suola nyt ei ainakaan ole ongelma...
en minäkään antanut eskoiselle, mutta toinen ja kolmas lapsi söi jo 10kk samaa ruokaa kuin muukin perhe eli kyllä siinä tuli paistetut lihat ja tonnikalatkin vedettyä pienokaisella napaan.
Minä en antaisi tonnikalaa purkista. Siinä on paljon suolaa, voit tarkastaa purkista. 1-3 v purkkiruuissa on suolaa 0,2%. Jos siis " lantraat" TOSI paljon sitä tonnikalaa (esim. 2 prk tomaattimurskaa ja pastaa), niin voisi olla ok. Ei kovin usein, niissä on myös metallijäämiä.
Jauhelihan nyt voi kypsentää niinkuin tykkää - mä olen ainakin paistanut, ei tulis mieleenkään tehdä perheen jauhelihakastiketta keittämällä =)
Terve järki mukaan...