Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitkä ovat soijarouheen terveysvaikutukset? Syömme sekaruokaa. Kokeilin s. rouhetta jugurtin kanssa mutta ei toiminut.

Vierailija
21.01.2008 |

Miten käytätte soijarouhetta?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
21.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kyllä laittaisi jauhelihaa jogurttiin... :)

Vierailija
2/12 |
21.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli teen pastakastiketta, risottoa, makaroonilaatikkoa jne. Soijarouheessa on paljon proteiineja eikä juuri lainkaan rasvaa. Siksi terveellisempää kuin jauheliha tms. Se pitää vaan maustaa hyvin, niin maistuu.



Jugurtin kanssa olen myös kokeillut, ei mene alas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
21.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ajatellut että se olisi erityisen terveysvaikutteista. jos näkee lihan terveyshaittana niin soijarouhe on sen terveellinen korvike.

Vierailija
4/12 |
21.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

jauhelihan korvikkeena!



Jogurtti + soijarouhe kuulostaa ällöltä.

Vierailija
5/12 |
21.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Femisoija ei siis ole rouhetta vaan enemmänkin jauhetta.



Tykkään, nam...

ja ihan kuin olisi vaikutusta olotilaankin, unettomuuteen esim.

Vierailija
6/12 |
22.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

(Huomiokaa muuten, että sitähän on tummaa ja vaaleaa. )



Olen itse jatkanut jauhelihaa tummalla soijarouheella, eikä sitä sieltä seasta erota ollenkaan. Pelkkä soijarouhe vaikkapa makaronilaatikossa tai " jauheliha" kastikkeessa sen sijaan ei minusta maistu oikein hyvälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
22.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esimerkiksi syövän sairastaneille naisille ei suositella soijaa.

Vierailija
8/12 |
22.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaaleaa käytän ruoanlaitossa. Sitä pitää liottaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
22.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija:


Esimerkiksi syövän sairastaneille naisille ei suositella soijaa.

Vierailija
10/12 |
22.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija:


Eli teen pastakastiketta, risottoa, makaroonilaatikkoa jne. Soijarouheessa on paljon proteiineja eikä juuri lainkaan rasvaa. Siksi terveellisempää kuin jauheliha tms. Se pitää vaan maustaa hyvin, niin maistuu.

Jugurtin kanssa olen myös kokeillut, ei mene alas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
22.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

bolognesekastike tehdään vain kuumentamalla tomaattikastiketta sipulia jne. mitä tykkää käyttää ja lisätään soijarouhe (mahd. turvotettu) sinne liemeen. Kuiva rouhe imee tosi paljon nestettä, eikä sitä tarvi paljoa laittaa.

Vierailija
12/12 |
22.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa ehdottomasti turvottaa se soijarouhe. Yksi osa soijarouhetta kaksi osaa vettä. Ite turvotan sen aina keittämällä. Sitten puristan siitä ylimääräiset vedet siivilällä ja laitan pehmeän rouheen pannulle, sipulin kanssa " ruskistumaan" . Maustaminen ehdottoman tärkeää, muuten ei maistu miltään. Soijakastike on jees ja muut ruokalajiin sopivat mausteet. Toimii tosi hyvin lihankorvikkeena. Tietty voi sen lisätä kuivanakin, kunhan vaan esim. kastikkeessa on tarpeeksi nestettä.. ja mausteita.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan kahdeksan