Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Bravuurisi keittiössä?

Vierailija
06.01.2008 |

Kerro ohje!

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
06.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskista lihat. lisää vesi. kiheuta. lisää vihannekset. kiehauta. lisää mausteet (lihaliemikuutio/pippuri/paprikajauhe/oregano/suola/yrtttimauste)

Kiehauta. lisää sipuli, porkkana. Kiehauta.

Laita uuniin, anna hautua pari tuntia.

Vierailija
2/8 |
06.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pastat on helppoja, kunhan ainekset on tuoreita ja hyvälaatuisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
06.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää varmasti on kuitenkin.

Vierailija
4/8 |
06.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole ainakaan ikinään kuullut...

Vierailija
5/8 |
06.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kalaruoat on nykyään mun suosikkeja, kun oon onnistunu niissä tosi hyvin. Ja mies muistaa aina kehua tekemääni ruokaa.

Vierailija
6/8 |
06.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta nuo mausteet ja liemikuutio ei tosiaan kuulu karjalanpaistiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
06.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jossain muussa lihapadassa ehkä, mutta ei karjalanpaistissa.

Vierailija
8/8 |
06.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aiemmin tuli purkkapaistia, vaikka hauduttelin tuntitolkulla. Mausteita en uskalla noin paljon käyttää, kyllä se mulla on vain suola, maustepippuri ja laakerinlehti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan kaksi