Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Antakaas jotain kikherneruokaohjeita!

Vierailija
04.01.2008 |

Ostin kikherneitä ja sitten huomasin, että resepti, jota olin aikonut käyttää, olikin kikhernejauheelle (ei voi mitenkään tehdä kokoherneistä). Nyt en meinaa keksiä, mihin paketin käyttäisin.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
04.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee falafeleja, reseptejä paljon netissä. Ei tarvitse keittää kikherneitä, liotat vain.



Tai tee keitto. Liota kikherneet, keitä kypsäksi. Lisää kuullotettua sipulia, tomaattimurskaa, perunaa ja mausteita maun mukaan (esim. intialaisittain garam masala, jeera, kurkuma, korianteri).

Vierailija
2/2 |
04.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kikhernecurry



n. 6dl keitettyjä kikherneitä

2 isoa sipulia

2 rkl öljyä/voita/margariinia

1 iso hapokas omena

1 pieni banaani

1-2 rkl currya

1-2tl paprikajauhetta

1-2 rkl soijakastiketta

1 tlk (400g) tomaattimurskaa

1 iso puristettu valkosipulinkynsi

persiljaa, sitruunamehua



*Hienonna sipulit karkeasti, kuullota vähässä rasvassa suuressa padassa. Ripottele joukkoon curry ja paprikajauhe, sekoita. Lisää hienonnettu omena ja viipaloitu banaani. Mausta soijakastikkeella ja valkosipulilla, kaada pataan tomaatit. Kypsennä kannen alla noin 25min. *Lisää joukkoon kypsät kikherneet ja kuumenna varovasti. Lisää lopuksi halutessasi tomaattipyreetä. Lisää hienonnettua persiljaa maun mukaan. Maista ja lisää tarpeen mukaan valkosipulia tai mausteita. Tarjoa jogurtin kanssa.







Delhiläinen kikherne-perunasalaatti



2 keitettyä, kuutioitua perunaa

n. 1 dl keitettyjä kikherneitä

n. 1 dl luonnonjogurttia

suolaa

mustapippuria jauhettuna/rouhittuna

1 rkl persiljaa

murskattua valkosipulia

1/2 sitruunan mehu



Sekoita kaikki ainekset ja anna makujen imeytyä muutama tunti ennen tarjoilua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kolme kahdeksan