Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten jauhelihapihvi paistetaan meheväksi?

Vierailija
29.12.2007 |

Hampurilaisia ollaan tekemässä ja olen varannut 800 g paistijauhelihaa. Yleensä pihveistäni tulee pinnalta mustia ja sisältä raakoja. Miten tämä vältetään?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
29.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaan tapaan kuin lihapullatkin.

Tasainen tulos, mutta pannulla voi tulla parempia.

Vierailija
2/5 |
29.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta ei täysillä vaan 4 jos asteikko 1-6 ja 8 jos 1-12. Laita kuumaan pannuun ja käännä kun pinta pisaroi lihasnestettä. Äläkä tee liian paksuja pihvejä.

t. kokki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
29.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos sulla on kovin tehokas liesi vähennä lämpöä kun olet laittanut pihvit 1-3 asteikolla

Vierailija
4/5 |
29.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen ajatellut itsekin tuota lämpötilan pienentämistä, mutta en ole vielä kokeillut kun ohjeessa käsketään paistamaan pihvit KUUMALLA pannulla...

Vierailija
5/5 |
29.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

tarkoittaa, että pannun pitää olla kuuma kun pihvi laitetaan sile. Silloin pihvi pinta kypsyy heti ja pitää mehut tallella. 3

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän kaksi