Lue keskustelun säännöt.
Laitoin kinkun uuniin klo 23
Kommentit (9)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paistoaika on noin 1,5 tuntia ensimmäistä kiloa kohti ja sen jälkeen noin 1 tunti/kilo, Asteita 125.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Eka kilo 2h, muut 1h/kg. Asteita 100. Ja kinkun sisälämpötila mielellään vaikka jopa 85.
9: voipi olla, Kotilieden sivuilta katsoin. Mut ehkä siis parempi vetää lämmöt alhaisemmiksi niin aamulla näkee mittarista mitkä lämmöt ja ei tarvii heräillä kovin aikaseen! Kiitos korjauksesta!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mä olen aina paistanut 125 asteessa, noin kymmenen kinkkua tähän mennessä elämässäni, ja aina on ollut hyvä ja mehevä:) 100-125 on hyvä uuninlämpö. Ihan pienet kinkut voi paistaa kuumemmassakin (esim. parikiloiset kinkkurullat).
uunissa 110