Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

En ole pitkaan aikaan tehnyt lihakeittoa. Nyt lihakeitto tuli mieleeni. Mutta, mista lihasta kannattaisi tehda? Kokolihaa siis, ei jauhelihaa.

Vierailija
27.11.2007 |

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
27.11.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

enää häränhäntiä, niistä tulee vahva liemi. Yleensä soppa tehdään naudanrinnasta, anna olla luuta mukana. Liha hautumaan pariksi tunniksi (muista kuoria liemi) mausteiden kanssa, sitten siilataan ja lihat irrotetaan paloiksi. SItten vaan muut herkut mukaan.

Vierailija
2/4 |
27.11.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

härän häntiä ei ole kannattanut käyttää sitten 1990-luvun puolivälin, jolloin BSE:n myönnettiin leviävän ihmisiin luuytimen ja muiden hermosolujen kautta.



Sianlihasta ei KOSKAAN tehdä lihakeittoa. Haluutessaan voi sen sijaan käyttää hirveä tai lammasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
27.11.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

että en käytä enää mitään muuta kuin naudan sisäpaistia ja filettä. Ne ovat ainoa mureat lihat nykyään. Lihakeiton teen siis sisäpaistista

Vierailija
4/4 |
27.11.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

myös tosihyvä. Kunnon lihakeittoa ei kyllä kannata verrata jauhelihakeittoon vaikka tekisi paistijauhelihasta!!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän seitsemän