Pulma!!!
tämä kuuluu taas niihin tyhmien kysymysten joukkoon,joten herkästi ärsyyntyvät,älkää lukeko pidemmälle..:)
huomenna olisi perheilta vuorossa ja raskaus on vasta niin alussa,ettei siitä ole tarkoitus vielä kertoa.. viinistä pystyy aina kieltäytymään vaikka jollain lääkekuurilla,mutta ruokapuoli!! tulossa olisi raclette-ilta ja minä sitä juustoa pohdin.. sehän valmistetaan pastöroimattomasta maidosta..mutta se kuumennetaan/sulatetaan,joten onko siitä sitten enää suurta vaaraa?
tiedä,tiedän,paras olisi vaan kieltäytyä koko juustosta,mutta sehän koko ruuan pointti on.. eikös se listeria tuhoudu kuumennettaessa,mutta kuinka suuri sen lämmön tulee olla?
kiitos jo etukäteen:)
" Listeria tuhoutuu kuumennettaessa (>+72 C astetta)"
Ja tuo löytyi sivulta:
http://www.evira.fi/portal/fi/elaimet_ja_terveys/el__intaudit/listeriat