POPCORNIT KATTILASSA, VOITA VAI ÖLJYÄ???
Tänä iltana poppareita kattilassa tehtynä, mutta tahtoisin saada niihin hieman voin makua joukkoon. Unohdetaan nyt terveellisyys :D Eli ilmeisesti popparit voi poksuttaa pelkässä voissa, mutta palavatko helposti? EIkö rypsiöljy kestä kovempaa lämpötilaa? Voiko niin tehdä että kaataisi kattilan pohjalle öljyä ja siihen sekaan pari kimpaletta voita, onnistuuko vai roiskuuko voi öljyn kanssa yhdistettynä tms????
Kertokaas popcornien ystävät!
Kommentit (3)
Mä teen öljyssä ja kaadan valmiisiin voisulaa sekaan.
Taidanpa siis tehdä niin että öljyssä poksutetaan ja kaadetaan vähän voita päälle :) Laitatteko muuten suolaa lisäksi, vai riittääkö voin oma suola?? Ja kuinka paljon paatte voita suunnilleen, ihan muutama lusikallinen vai.....?
Sen sijaan voita voi laittaa mausteeksi.