kokemuksia brio happy-rattaista

Seuraa 
Liittynyt8.9.2015

kaksien emmaljungien jälkeen olen miettynyt brio happy-rattaita tulevalle vauvalle. näyttävät tosi kivoilta ainaki brion nettisivulla.

onko kellään kokemuksia?

vähän pettynyt olen emmaljungissa ollut huonoihin kuomuihin. meillä ainakaan eivät tahtoneet pysyä kunnolla ylhäällä. oiskohan noissa brioissa parempi kuomu..

Kommentit (2)

Vierailija

Ei ole vielä kokemusta yhtään mistään vaunuista, mutta vaunuasia on kovasti mielessä ollut viimeisten viikkojen aikana. Kaupassa olemme nähneet Brion Happyt, eikä yhtään hassulta vaikuta. Eikös niissä ole se kätevä systeemi, että kasaan laitettuna renkaat menevät sisäänpäin ja siis säästävät tilaa?Me olemme kuitenkin ajatelleet hankkia Emmaljungat, ja joten miellämme ne vielä tukevammiksi. Pitänee kommenttisi jälkeen taas miettiä uudelleen. :) Oletko havainnut Emmaljungissa mainitsemasi kuomun lisäksi muita puutteita?Käsitykseni mukaan Emmaljungat tehdään edelleen Ruotsissa, Briot jossain Kaukoidässä. (Korjatkaa, jos olen väärässä.) En toki tiedä, onko valmistusmaalla oikeasti laadun kanssa juuri tekemistä.

Vierailija

me ei olla havauittu muita puutteita, mut molemmissa(emmaljunga edget ja scootterit) ei ole kuomu pysynyt ylhäällä. huollossa rampattu, mut eipä auta. jopa uus kuomu on saatu.

kaverin kans just juttelin. niillä emmaljungan cerox-tuplat ja niissä kuulemma samaa ongelmaa kuomun kans. ja kysyin onko ollu tyytyväinen. meinas et laatu huonontunu ja et niitäki tehtäs jossai kaukoidässä. kyseisellä kaverilla on enljä lasta, et jonkinlaista kokemusta.

vaikee on valita, mut pitää mennä kauppaan ja testata tota brion kuomua ja kysellä onko ollu vikaa. en jaksas taas huoltorumpaa..

emmaljungissakin kyllä nättejä malleja..nyt mun silmää miellyttää vaan kovasti nuo mustat brio happyt.

Uusimmat

Suosituimmat