Kylmävahaus / lämminvahaus? Karvojen poistosta ov

Vierailija

Olen tähän saakka vain höyläillyt ja laiskasti sitäkin. Nyt mietin vahalla poistamista (itse kotona). Minkälaista on kylmävaha? Lämmin vahaus kuulostaa ainakin melko vaivalloiselta, kuumennella nyt ensin jotain, levittää, jäähdyttää, nyhtää irti...Mitä suosittelette? Kestääkö herkkäihoisen kainalot hyvin vahausta? Mulla tosi paksut ja tummat kainalokarvat, yhdestä karvatupesta saattaa kasvaa kolmekin paksua karvaa.

Kommentit (8)

Vierailija

sillä se sattuu jumalattomasti! Kokeiltu on, sekä kylmä että lämmin. En vaan pysty tuottamaan itse itselleni sellaista tuskaa. Sääret vetelen epilaattorilla.

Vierailija

uusinta (?) lämminvahaa. Onnistui kyllä kömpelöltäkin mammalta. aikaa siihen tosin piti varata. otti tosi tarkasti esim kainalosta karvat. kokeile vaan rohkeasti. Jos olet muuten laiska karvojen ottaja, vahaus auttaa siihen, kun ei tarvii heti olla uusiksi ajelemassa karvoja.

Vierailija

Kainaloista en meinaa millään saada kaikkista kohdista karvoja irti ja aikaa homma vie aivan liikaa. Tosin ainakin mulla lämminvahaushomman jälkeen kasvava karva on ihan vaaleaa ja hentoista, joten ei näy, vaikka ihan vähän kasvaisikin.

Itse olen juuri ajatellut siirtyä ajelemiseen, liekö sen helpompaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat