Lue keskustelun säännöt.
10 munan täytekakkupohja
26.05.2007 |
Millaisella ohjeella teette ison 10 munan kakkupohjan? Entä kuinka kauan uunissa ja missä lämpötilassa?
Vanha hyvä, aina toiminut 4 munan ohjeeni ei tahdo toimia 2,5 kerrottuna. Pitäisikö mittasuhteita muuttaa isommassa vai missä vika?
Kommentit (3)
Entä kuinka paistat kakun? Ohjeesi yhteisjauhomäärä oli sama, minulla sokeria vähemmän (3,75 dl). Kakku sinänsä onnistuu, kuitenkin jos tunnin 175 asteessa pinta on aivan liian tumma.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
175 asteessa 40-45 minuuttia,tikulla kokeilen kypsyyttä ja jos on vielä raakaa sisältä mutta päältä alkaa tummumaan,niin laitan leivinpaperia kakun päälle,niin ei pääse palamaan
10 munaa
5dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoa
2,5dl perunajauhoa
2tl leivinjauhetta